Milyen cigit vegyek?
Sziasztok!
Nem rég próbáltam csak ki a cigit, de az első néhány óta érzem, hogy "jó" és nem igazán hagynám abba. Próbáltam is, de feszült vagyok és vitatkozok mindenkivel, tehát most még nem hagynám abba. (tudom, hogy sablonos a szöveg, de most tényleg rengeteg minden összegyűjt a fejem fölé és ennyi menekvést tudok csak találni). Amit utoljára szívtam az a kék multi volt. Hasonló erősségűt mondanátok? Olyat, ami hosszú (100-as), vagy közepes erősségű mentolosat?
Ha lehet árat, és a cigi paramétereit is írjátok le!
Köszi a segítséget!
19/F
Figyelj ha feszült vagy, ideges, ingerlékeny nem feltétlen a cigi a megoldás. 2-3 doboz cigi árából kijön MagneB6.
Igen jó legális cucc idegességre, feszültségre. Én is ezt szedem főleg most vizsga előtt! Gyógyszertárban mindenféle kérdezősködés nélkül odaadják. Aztán zöld tea..
Annyi alternatíva van mint égen a csillag, miért pont a dohányt választottad?
Amúgy is 100-as cigi kb 600Ft, a mentolos gondolom még nem hallottál róla de impotenciát okozhat!
Szerintem gondold át.
20/F
Ne vegyél semmilyent,ne szokj rá!
Most ezt mondod 19évesen,de késöbb mikor már levegőt nem kapsz,ugy megbánod ezt a döntésedet mint a kutya aki a 8-at kölykezett!
Mindig lesznek akadályok az életbe,ne a cigivel próbáld ezt kompenzálni!
Sportolj,fuss,add ki máshogy ,más modón a dühödet!
Jön a jó idő,kirándulj,sétálj,bármit csak a cigire ne szokj rá!
Piszok nehéz abbahagyni!
Bocs én nem segítek neked cigit találni!!!Bocs!
Ez kamu, hogy az idegesség miatt cigizni kell.
Én évekig cigiztem társaságban, alkohol mellé, volt hogy rendszeresen, de soha nem alakult ki függőség, bármikor, bármilyen időközre le tudtam tenni.
Amúgy ha kékmulti, akkor inkább kékpallmall. A mentolosban semmi jó nincs, pallmallből pedig utoljára kb 5 éve volt jóféle 100-as.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:48
Kedves Válaszoló. Jó neked, Te legalább túléled örülj neki,Neked sikerült. Azért majd monddel te is másoknak hogy min mentél keresztül hogy oda jutottál.Ám ha csak vkit látogattál az onkológián akkor ez csúnya vicc volt.Egyébbként kivánok jó egészséget a további élezedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!