Milyen gyenge cigit vegyek?
Hát ha kezdő vagy akkor ajánlatos gyengével kezdeni...hogy milyet te döntötd el, de a színei itt vannak.
Fehér, citromsárga/narancssárga, világoskék, sötétkék, piros. (ilyen sorban erősödnek)
A barna multi (régebben volt ilyen, nem tudom van-e még, mindenesetre elég ritka) a sötétkék és a piros között áll, a barna szofi viszont erősebb a pirosnál.
A szürke teljesen változó, van, amiben a fehér és a citrom/narancs között áll, de pl. marlbiban a sötétkék multival egyenlő.
A zöld szín általában azt jelenti, hogy mentolos, ennek az erőssége teljesen változó lehet. De a világoszöld mindig gyengébb, mint a sötétzöld (pl. Pall Mall).
De pl. a Westre ezek egyike sem sem igaz, ott a mentolos kék színű, a szürke west pedig a sötétkékkel egyenlő :) A többit nem tudom.
Köszönöm a kielégítő választ! :)
Nem első cigi lesz, csak gondoltam megkérdezem milyet ajánlotok, mert az arany Marlborot elég erősnek találtam.
Jaj, pedig úgy szerettelek volna lebeszélni. 40 éve dohányzom, és min. 20 éve egyfolytában szokom le róla, csak sehogy nem sikerül. Most már annak örülök, hogy a lakásban nincs bagózás, a teraszon szívom, és így a ruhánk nem szívja be a bagószagot. Egyébként én olcsó, gyenge, mentolosat szívok, a rövid, zöld LD-t. Így is baromi sokba van egy hónapra, napi 1 csomaggal.
Ha dohányboltban veszel cigit, egy jó eladó pontosan el tudja mondani, melyik márkában melyik szín jelöli a gyengét. Ha lány vagy, vannak a vékony női cigik, abban találhatod meg a leggyengébbet, de a márka pénztárcafüggő.
fekete vékony Marbolo .
Én is azzal kezdtem . :) És én már pro vok . :)
Az előzö vok .
Bazz az arany az eggyik legerősebb . xD
Még szép hogy erősnek találod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!