Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lesz bajom ha benyomok majdnem...

Lesz bajom ha benyomok majdnem fél g-t,1 szál cigivel, és ez lesz a 3. ilyen élményem? :D

Figyelt kérdés
És ez korán reggel lesz 5órakkor, persze suliba is az első lesz:)
2011. márc. 22. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Haaaaaaaa!ch.Egymagadnak minek fél g.Szerintem elég lenne 0.15 is belőle.Főleg ha jó.Bocs ez csak egy tanács volt.
2011. márc. 23. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem azért vagy hülye , mert füvezni akarsz , csak szimplán vagy hülye.
2011. márc. 23. 19:43
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat amik a kérdésemre jöttek!
2011. márc. 23. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

lehet amit félnek gondolsz az 0,15-0,2 környékén van. akkor tökéletes az adagolás. amugy meg ha ezt a hozzáállást folytatod (minél jobban szétküldöd magad annál jobb, felelősség nélkül) gyönyörűen ráfogsz szokni valami keményebbre.

egy normális ember ha kipróbál valamit törekszik minél biztonságosabb körülmények között tenni. Amire vágysz az olyan mint ejtőernyő nélkül kiugrani a gépből...

2011. márc. 24. 13:55
 15/23 A kérdező kommentje:
jólvanoké, hidd el ez csak simpla kérdés volt h el szívhatom e? tudod h tudjam mia határ... de ha lesz is szívás akkor is csak max 1héten egy fél. max!
2011. márc. 24. 17:16
 16/23 anonim ***** válasza:

mindenkinek megvan a saját határa.egy idő után kitapasztalod,hogy neked mi az.

de a stílusodból ítélve...hagyjuk

16/l

2011. márc. 24. 20:28
 17/23 anonim válasza:
Nem lesz bajod de nem fogod jól érezni magad. Hála istennek már nem élek ilyesmivel de x idővel ezeélőttig napi sok cigim volt, és még a sokezredik után is bőven elég volt 0.2 hogy meglegyek. meg aztán van az amikor annyira kikészülsz hogy azt fogod gondolni hogy minek kellett beszívnom. és ha ez a harmadik és TÉNYLEG 0.5 akkor ez bőven olyan lesz:D és nem tudom ki mondta hogy nem ihatsz vizet, igyál vizet nem hánysz be, csak ne szívj ennyit, mert fölösleges. neked szerintem a 0.1 is megtenné igazság szerint. és a rágó is segit ha nem 100as a gyomrod. meg ha eszel az is, csak az lehoz. szóval ha olyan élméyt akarsz amikor ugy erzes hogy ezt tuti nem éled túl annyira dobog a szived es annyira szedulsz akkor nyugodtan:D
2011. márc. 25. 23:26
 18/23 A kérdező kommentje:
kösz:) amúgy amikor vettem akkor aznap elszívtam egy gubát:D 3 volt, egyet eltoltam attól jóvoltam, aztán megtekertem és csak 1 vagy 2 nap után toltam el a maradékot, és nem éreztem semmit... azmiért volt? mert nemvolt friss?
2011. márc. 26. 10:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem. Ez azért van, mert olyan okos vagy és fejlett. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: igyál pálinkát. Attól leszel még férfiasabb. Szal 2 G előbb, és rá 1 dl pálinka.

Lásd, az összes nagy tudós magának adta be az injekciókat, hogy lássa a hatást. Tégy te is így, és írd meg nekünk az eredményt.

2011. márc. 26. 14:34
 20/23 A kérdező kommentje:
lehet h már nem írnám meg^^
2011. márc. 26. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!