Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lesz bajom ha benyomok majdnem...

Lesz bajom ha benyomok majdnem fél g-t,1 szál cigivel, és ez lesz a 3. ilyen élményem? :D

Figyelt kérdés
És ez korán reggel lesz 5órakkor, persze suliba is az első lesz:)
2011. márc. 22. 22:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Semmi bajod sem lesz. Most még.
2011. márc. 22. 22:18
 2/23 A kérdező kommentje:

hallom h függ attól is milyen kedvem van, fel e vagyok pörögve vagy fáradt, mikor hat jobban?

nah meg h nem szabad utána vizet inni mert hánysztőle... akkor mit igyak ha nagyon kiszáradtam?( itt volt ebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1595.. )

2011. márc. 22. 22:20
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

tipikus hülyegyerek, aki semmit sem tud az egészről, de vagánykodik mert ő szívja:D éred... még megkérdezi mit igyon:D:D:D

őszintén... én remélem, hogy lesz tőle bajod, és egy nagy pofonnal megajándékozva visznek haza a szüleid a kórházból:)

23N

2011. márc. 22. 22:24
 4/23 A kérdező kommentje:

tipikus nő aki csak magyaráz mert ő fél tőle^^ és miért baj ha tudni akarom hogy hogy csináljam? hm? miért baj az? te is megkérdezed h működik az autó az oktatótól amikor először ülsz kocsiba nem? de neked úgyis mindegy, mivel nők k*rva bénák.

"tipikus nő"

2011. márc. 22. 22:27
 5/23 anonim ***** válasza:
47%

:D:D:D még így az este végére legalább megnevettetsz.:)

Miért félnék tőle? Csak nem vagyok retardált hülye, hogy tönkre tegyem az egészségemet, szeretnék még gyerekeket és családot azért...

hát igen az ilyenekből lesznek a semmitérő emberek, ámen!

2011. márc. 22. 22:30
 6/23 A kérdező kommentje:

akkor miért használják sok országba az egézségügyben?-.-

meg akkor is félsz, mert félsz h nem lesz gyereked, de ez hülyeség picilány

2011. márc. 22. 22:33
 7/23 anonim válasza:
Ki hogy éli az életét, ki mit próbál ki. Haverom ismerőse pl kitalált magának egy 3 hetes kúrát. 1 levél xanax aztán rá pár RedBull. Első héten minden másnap, a második héten már naponta, aztán a harmadik héten ugyanez hol pálinkával hol whiskeyvel felturbózva. Utána elvitte a rohammentő. De nem telt el 1 hét és már kinn volt a kórházból, hazaérve házibulit rendezett a haverjaival - marihuána füstben berúgva - megünnepelvén hogy legyőzte a halált. 2éve amikor haverom találkozott vele még életben volt a srác...persze azóta eltelt 2év.
2011. márc. 23. 00:53
 8/23 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi bajod.

csak k.rva rosszul leszel. összehányod magad... ilyesmi.

2011. márc. 23. 12:52
 9/23 anonim ***** válasza:
jól be kerelsz és para lesz suliba menni. inkább suli után. nagyon jó felkelés után elnyomni egyet de én mindig visszaalszok.
2011. márc. 23. 14:13
 10/23 anonim ***** válasza:
a xanax meg a pia az telesen más dolog
2011. márc. 23. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!