Lesz bajom ha benyomok majdnem fél g-t,1 szál cigivel, és ez lesz a 3. ilyen élményem? :D
hallom h függ attól is milyen kedvem van, fel e vagyok pörögve vagy fáradt, mikor hat jobban?
nah meg h nem szabad utána vizet inni mert hánysztőle... akkor mit igyak ha nagyon kiszáradtam?( itt volt ebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__1595.. )
tipikus hülyegyerek, aki semmit sem tud az egészről, de vagánykodik mert ő szívja:D éred... még megkérdezi mit igyon:D:D:D
őszintén... én remélem, hogy lesz tőle bajod, és egy nagy pofonnal megajándékozva visznek haza a szüleid a kórházból:)
23N
tipikus nő aki csak magyaráz mert ő fél tőle^^ és miért baj ha tudni akarom hogy hogy csináljam? hm? miért baj az? te is megkérdezed h működik az autó az oktatótól amikor először ülsz kocsiba nem? de neked úgyis mindegy, mivel nők k*rva bénák.
"tipikus nő"
:D:D:D még így az este végére legalább megnevettetsz.:)
Miért félnék tőle? Csak nem vagyok retardált hülye, hogy tönkre tegyem az egészségemet, szeretnék még gyerekeket és családot azért...
hát igen az ilyenekből lesznek a semmitérő emberek, ámen!
akkor miért használják sok országba az egézségügyben?-.-
meg akkor is félsz, mert félsz h nem lesz gyereked, de ez hülyeség picilány
nem lesz semmi bajod.
csak k.rva rosszul leszel. összehányod magad... ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!