Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miaz a csoki? mit csinál?

Miaz a csoki? mit csinál?

Figyelt kérdés
csak annyit hallottam róla hogy cigibe teszik és gyengébb a fűnél, milyen hatása van ? és mi a rendes neve ? (ha vanneki)
2011. márc. 18. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
11%

csokoládé és max a szívedre káros

és nincs csoki a cigiben

2011. márc. 18. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
A hasis szleng elnevezése.
2011. márc. 18. 18:39
 3/10 Roger Smith ***** válasza:
100%

Jó mondja az előttem szóló! az a hasis! És nem gyengébb a fűnél, ugyan az a növény csak az egyik a virág a másik meg a növény által termelt gyanta.

De ha kevered a kettőt ....... :)

2011. márc. 18. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal erősebb mint a fű és tényleg a hasis az.
2011. márc. 19. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
a csoki jó
2011. márc. 26. 19:27
 6/10 A kérdező kommentje:
nahjó még 1 kérdés, jobb is mint a fű ? rálehet szokni ? meddig tart a hatás ? drágább ? :D köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 27. 22:17
 7/10 anonim válasza:
100%
A hasist nem feltétlenül cigaretta formájában fogyasztják. Alkoholban oldva sokkal erősebb a hatása:)
2011. márc. 29. 00:14
 8/10 anonim válasza:
100%

Előző vagyok. Most látom a többi kérdésed.

Az ára kb. 2000-2500 Ft, attól függ hol veszed (discóban nyilván 3x annyiba kerül). Nehéz rászokni, nagyon sokat kell ahhoz fogyasztanod. Egyik sem jó különben, de kevésbé káros mint az alkohol, ez igaz a fűre is. A hatása egyéntől függ, valakinél pár perc, másnál 2-3 óra is lehet, ha először próbálod ki valószínű, hogy többet érzel és hosszabb ideig mint aki ezzel kel és fekszik.

2011. márc. 29. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem próbáltad még a marihuánát akkor szerintem először ne hasissal kezdj, mert az erősebb. Bár tény, hogy lágyabb a füstje.

Kérdéseidre:

-Jobbnak maximum csak annyiból jobb a fűtől, hogy kellemesebb a füstje egy kicsit, meg "ütősebb".

-Rászokni minden drogra rá lehet, ha ész nélkül használod. Fizikai függőséget viszont nem okoz, a lelki meg csak kb annyit jelent (mérsékelt fogyasztás esetén), hogy "jaj, de elszívnék már egy dzsót", de ennyi. Kontrollálható.

-Kb 2-3 óráig tart, a teljes lejövetel valamivel több. De ez eléggé egyénfüggő, van aki meg sem érzi a füvet valamiért.

-Nem mindig drágább, de ha drágább is, nem sokkal.

2011. márc. 29. 13:02
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!