Miaz a csoki? mit csinál?

csokoládé és max a szívedre káros
és nincs csoki a cigiben

Jó mondja az előttem szóló! az a hasis! És nem gyengébb a fűnél, ugyan az a növény csak az egyik a virág a másik meg a növény által termelt gyanta.
De ha kevered a kettőt ....... :)

Előző vagyok. Most látom a többi kérdésed.
Az ára kb. 2000-2500 Ft, attól függ hol veszed (discóban nyilván 3x annyiba kerül). Nehéz rászokni, nagyon sokat kell ahhoz fogyasztanod. Egyik sem jó különben, de kevésbé káros mint az alkohol, ez igaz a fűre is. A hatása egyéntől függ, valakinél pár perc, másnál 2-3 óra is lehet, ha először próbálod ki valószínű, hogy többet érzel és hosszabb ideig mint aki ezzel kel és fekszik.

Ha nem próbáltad még a marihuánát akkor szerintem először ne hasissal kezdj, mert az erősebb. Bár tény, hogy lágyabb a füstje.
Kérdéseidre:
-Jobbnak maximum csak annyiból jobb a fűtől, hogy kellemesebb a füstje egy kicsit, meg "ütősebb".
-Rászokni minden drogra rá lehet, ha ész nélkül használod. Fizikai függőséget viszont nem okoz, a lelki meg csak kb annyit jelent (mérsékelt fogyasztás esetén), hogy "jaj, de elszívnék már egy dzsót", de ennyi. Kontrollálható.
-Kb 2-3 óráig tart, a teljes lejövetel valamivel több. De ez eléggé egyénfüggő, van aki meg sem érzi a füvet valamiért.
-Nem mindig drágább, de ha drágább is, nem sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!