Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A nem dohányzók, miért üldözik...

A nem dohányzók, miért üldözik a dohányosokat?

Figyelt kérdés

Miért nincs nekem jogom elszívni a cigimet?

Miért kamuzzák azt, hogy zavarja őket?

2011. márc. 18. 16:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Meg azt se értem, miért hisztizett nekem az a nő aki belerohant a cigimbe és kiégette a kabátját, ő rohant bele!
2011. márc. 18. 17:05
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
ha a lakásodban bent szívod nem zavar , amúgy meg senki nem kamuzza ,hanem egy normális ember nem szerti a büdös szagot. a cigi meg büdős és az is aki szívja.. mondom ezt úgy hogy szüleim dohányoznak, ha elemgyek hozzájuk majd fordulok ki a lakásból mert olyan büdös cigiszag van és már beitták a falak is...meg aki dohányzik annak a ruhája is büdös bagószagú hiába is próbálja fújni amgát mindennel..
2011. márc. 18. 17:05
 13/30 anonim ***** válasza:
én nem dohányzok, de ro..adtul nem érdekel ha más szívja
2011. márc. 18. 17:06
 14/30 anonim válasza:
86%

Szerintem nem kamuzzzák azt, hogy zavarja őket, mert ez igaz. Engem legalábbis nagyon zavar. Útálom a szagát és legfőképpen nem tudom elfogadni, hogy az én egészségem kárára megy az, hogy más jól érezze magát. Tudod a szabad ság addig érvényes amig másokra nincs zavaró hatással. A cigi pedig nagyon zavaró.

A szabadban elvileg szabad cigizni, de nagyon idegesitő amikor koncerten vagyunk, nincs 20 centi közöttünk és az orrom alatt húzza. Egyéb, megyek az uton és mivel nem sikerül elkerülnöm a másikat a háta mögött folyamatosan szivom a füstjét.

Azt nem tudom megérteni, miért nem lehet tekintettel lenni a nemdohányosokra. Te dohányosként nem tudod megérteni, hogy mennyire zavaró, hiába is próbálod.

2011. márc. 18. 17:08
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

"belement a kabátomba"

Bocs. Egyenlőre Te vagy a DOHÁNYZÓ FÉRFI, de javíts ha tévedek........

ESzméletlen néhány férfi hogy elszállt magától...:)

2011. márc. 18. 17:09
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
A cigi rohadt büdös, én köhögő rohamot kapok ha füstöt érzek, utálom, undorító szokás. Van jogod szívni, szívd otthon, de nem az utcán a buszmegállóba, vagy előttem hogy az összes b.zi füst rám szálljon, én meg megfulladjak!
2011. márc. 18. 17:13
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Én csak kétszer szóltam egy dohányosra,és akkor is jogosan.

Egyszer akkor amikor egy vadasparkban voltam kirándulni,ahol már a bejáratnál hatalmas táblák jelezték,hogy TILOS DOHÁNYOZNI! a parkon belül is több ilyen tábla virított,mégis amikor sétálok,élvezem a jó időt,a friss levegőt,egy dohányos előttem fújja a füstöt ami a képembe megy,Hát persze,hogy megkérdeztem,hogy nem látta-e táblákat??Azt hogy valaki hogy teszi tönkre a tüdejét nem érdekel.Az sem érdekel,hogy avval jönnek,hogy sok egyéb káros dolog van..De ha nem muszáj akkor ne tegyen rá egy lapáttal az én egészségemre..

A másik eset durvább volt.Vidéken egy strandon voltam.A strandon volt egy melegvízű gyógymedence.Gondoltam bemegyek én is oda,és meglepetésemre láttam,hogy egy nő a medencében gyújtott rá..Komolyan azt hittem rosszul látok! Rákérdeztem,hogy ez most komoly??Tényleg annyi ideje nincs,hogy kiemelje a valagát a vízből és elmenjen bagózni?? Még neki állt feljebb.De nem csak engem háborított fel,mert szóltak az úszó mesternek is..De annyival el lett intézve,hogy eloltotta a cigit..

Komolyan miért kell elviselnem egyes dohányosok bunkósságait? Miért kell nekem is szívnom a büdös füstöt??

2011. márc. 18. 17:17
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

"Ha a lakásban szívom, vagy az erkélyemen, ablakomban akkor a szomszédokat zavarja. röhej"

Kár hogy te is lemaradtál a Taigetosz-programról!

Tényleg röhej, hogy kinyitják az ablakot, hogy FRISS levegőhöz jussanak, erre a te büdös cigifüstödet beviszi a szél a lakásba.

Az összes ilyen dohányost szájba rúgnám, kezdve a szomszédaimmal, majd a hasonló mentalitásúakkal/veled/!

2011. márc. 18. 17:17
 19/30 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó kettő nagyon betalált :) hasonló jókat kívánok én is a kérdezőnek :D
2011. márc. 18. 17:21
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

17:17-es vagyok, látom hogy kezdek lepontozódni.

CSAK NINCS IGAZAM???

2011. márc. 18. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!