A nem dohányzók, miért üldözik a dohányosokat?
Miért nincs nekem jogom elszívni a cigimet?
Miért kamuzzák azt, hogy zavarja őket?
Szerintem nem kamuzzzák azt, hogy zavarja őket, mert ez igaz. Engem legalábbis nagyon zavar. Útálom a szagát és legfőképpen nem tudom elfogadni, hogy az én egészségem kárára megy az, hogy más jól érezze magát. Tudod a szabad ság addig érvényes amig másokra nincs zavaró hatással. A cigi pedig nagyon zavaró.
A szabadban elvileg szabad cigizni, de nagyon idegesitő amikor koncerten vagyunk, nincs 20 centi közöttünk és az orrom alatt húzza. Egyéb, megyek az uton és mivel nem sikerül elkerülnöm a másikat a háta mögött folyamatosan szivom a füstjét.
Azt nem tudom megérteni, miért nem lehet tekintettel lenni a nemdohányosokra. Te dohányosként nem tudod megérteni, hogy mennyire zavaró, hiába is próbálod.
"belement a kabátomba"
Bocs. Egyenlőre Te vagy a DOHÁNYZÓ FÉRFI, de javíts ha tévedek........
ESzméletlen néhány férfi hogy elszállt magától...:)
Én csak kétszer szóltam egy dohányosra,és akkor is jogosan.
Egyszer akkor amikor egy vadasparkban voltam kirándulni,ahol már a bejáratnál hatalmas táblák jelezték,hogy TILOS DOHÁNYOZNI! a parkon belül is több ilyen tábla virított,mégis amikor sétálok,élvezem a jó időt,a friss levegőt,egy dohányos előttem fújja a füstöt ami a képembe megy,Hát persze,hogy megkérdeztem,hogy nem látta-e táblákat??Azt hogy valaki hogy teszi tönkre a tüdejét nem érdekel.Az sem érdekel,hogy avval jönnek,hogy sok egyéb káros dolog van..De ha nem muszáj akkor ne tegyen rá egy lapáttal az én egészségemre..
A másik eset durvább volt.Vidéken egy strandon voltam.A strandon volt egy melegvízű gyógymedence.Gondoltam bemegyek én is oda,és meglepetésemre láttam,hogy egy nő a medencében gyújtott rá..Komolyan azt hittem rosszul látok! Rákérdeztem,hogy ez most komoly??Tényleg annyi ideje nincs,hogy kiemelje a valagát a vízből és elmenjen bagózni?? Még neki állt feljebb.De nem csak engem háborított fel,mert szóltak az úszó mesternek is..De annyival el lett intézve,hogy eloltotta a cigit..
Komolyan miért kell elviselnem egyes dohányosok bunkósságait? Miért kell nekem is szívnom a büdös füstöt??
"Ha a lakásban szívom, vagy az erkélyemen, ablakomban akkor a szomszédokat zavarja. röhej"
Kár hogy te is lemaradtál a Taigetosz-programról!
Tényleg röhej, hogy kinyitják az ablakot, hogy FRISS levegőhöz jussanak, erre a te büdös cigifüstödet beviszi a szél a lakásba.
Az összes ilyen dohányost szájba rúgnám, kezdve a szomszédaimmal, majd a hasonló mentalitásúakkal/veled/!
17:17-es vagyok, látom hogy kezdek lepontozódni.
CSAK NINCS IGAZAM???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!