Milyen cigit szívsz, és miért azt szívod?
Figyelt kérdés
És milyen erős, stb..2011. márc. 16. 19:06
2/12 anonim válasza:
narancssárga szofi,mert nem olyan erős és árba is jó. Régen kék bondot szívtam
3/12 anonim válasza:
Tiniként Marlboro és Camel. Nem büdös és zamata van. És hát AMERIKA! Ma már egy slukktól meghalnék.
4/12 anonim válasza:
most arany marlboro, mert amikor lement az ára akkor gondoltam +40/50 ft-ot megér mert jóóó
5/12 anonim válasza:
nem tudom miért de mostanában kék multit, előtte vékony zöld bond, az előtt zöld pall mall
6/12 anonim válasza:
Kék Sopianae pakkos dohányból tömöm a cigit.
Sokkal erősebb, mint akár egy piros cigi, de már megszoktam.
7/12 anonim válasza:
Piros Marlboro, vagy Piros Multifilter, mert erős, jó az íze, és lehet vele spórolni. 15/F, napi 4-7 szál.
8/12 anonim válasza:
vaniliás cseresznyés primus dohány gizeh golden tip hüvelyben. nem tudom, h milyen erős, de mindenki megjegyzi, h milyen jó az illata. kb 0.6-os lehet...
a bolti szutykot ingyen sem szívnám, ennek sokkal jobb az íze is. az áráról meg csak annyit, hogy 2 doboznyi kijön egy doboz bolti cigi árából.
így egy héten kb 1500 ft-ból dohányzom, amit nem bánok, mert ha nem erre, akkor más hülyeségre költeném.
9/12 anonim válasza:
zöld multi slimmel kezdtem - 6mg-os
aztán arany Davidoff, szintén slim - 7mg-os
és jelenleg úgy leszoktam a mentolosról hogy már csak a narancssárga multi slimet tudom elszívni (a régi kék) - 4mg-os
10/12 anonim válasza:
Hálistennek 1,5 hónapja már semmit. Am vegyes, kék viceroy, kék bond, szürke bond.. ezek mentek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!