Mi értelme van cigizni?
Szerintem az égvilágon semmi. Nem tudom miért dohányoznak ilyen sokan, de én nagyon elítélem őket.
Büdös, káros a szervezetre, nem elég h már így is nagyon szennyezett a levegő még ezzel is el kell rontani? Szánalmas h egyeseknek ez élvezetet nyújt. Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és csipi a szemet a füst, meg sok idióta hülye miatt ilyen szennyezett levegőt kell szívniuk a normális embereknek is. Ezért nagyon ritkán járok ki bulizni. Szerintem mindenhol be kéne tiltani!
A másik meg a szemetelés! Utálom amikor szemetelnek, meg csak úgy eldobálják a csikkeket. Akik dohányoznak azoknak üzenem: Ti egy halott bolygón akartok élni??? Nyissátok már fel a szemeteket emberek! Védjük már a saját bolygónkat ott ahol csak tudjuk!!!
Én is így teszek! Köszönöm
Elektromos autó..na az aztán jól mehet.
Kicsit gondolj bele hogy akkor miből élnének az olajcégek te ész.
Védeni a környezetet?:DDDD
Gondolom egy lakásból írsz, ahol nyílván van net, áram, fűtés.
Fűtés szerinted miből van? Az szennyez többet vagy a dohányzás?
Áram ? Tán nem az erőművekből, amik ezerrel szennyeznek? vagy te tekersz a biciklin hogy áram legyen?
Szekrények, ilyesmi? Azok nem fákból lettek kivágva?
Ruháid? Azok nem gyárakban ( AMIK Qrvára többet szennyeznek mint a dohányosok ) készültek?
Alkoholt fogyasztasz ?( az sem egészséges )
Ki vagy TE, hogy leolts bennünket dohányosokat? TE megteszel mindent a környezetért? ha igen, olvasd el a kérdéseim mégegyszer :)
Most megjegyezném:
- tömegben nem gyújtok rá (szórakozó helyen sem, kocsmába igen, de aki oda beül az ÁLTALÁBAN dohányos (kb 80%))
- ha kismama, kisgyerek van a közelemben nem gyújtok rá
- ha lehet dohányozni, DE megKÉRNEK rá, akkor eltoltom, mert ennyivel megtisztelem a másikat.
És akkor most bunkózz le kérlek mégegyszer....
20/F
én is igy vagyok vele
piátol bebaszol és jól lehet bulizni és elb*szhatja az életed
drogtol beálsz addig jó de elb*sza az életed
dohányzás nem jó,de elb*sza az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!