Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi értelme van cigizni?

Mi értelme van cigizni?

Figyelt kérdés

Szerintem az égvilágon semmi. Nem tudom miért dohányoznak ilyen sokan, de én nagyon elítélem őket.

Büdös, káros a szervezetre, nem elég h már így is nagyon szennyezett a levegő még ezzel is el kell rontani? Szánalmas h egyeseknek ez élvezetet nyújt. Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és csipi a szemet a füst, meg sok idióta hülye miatt ilyen szennyezett levegőt kell szívniuk a normális embereknek is. Ezért nagyon ritkán járok ki bulizni. Szerintem mindenhol be kéne tiltani!

A másik meg a szemetelés! Utálom amikor szemetelnek, meg csak úgy eldobálják a csikkeket. Akik dohányoznak azoknak üzenem: Ti egy halott bolygón akartok élni??? Nyissátok már fel a szemeteket emberek! Védjük már a saját bolygónkat ott ahol csak tudjuk!!!

Én is így teszek! Köszönöm

2011. márc. 11. 18:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Elektromos autó..na az aztán jól mehet.

Kicsit gondolj bele hogy akkor miből élnének az olajcégek te ész.

2011. márc. 13. 00:33
 32/35 anonim válasza:
83%

Védeni a környezetet?:DDDD

Gondolom egy lakásból írsz, ahol nyílván van net, áram, fűtés.

Fűtés szerinted miből van? Az szennyez többet vagy a dohányzás?

Áram ? Tán nem az erőművekből, amik ezerrel szennyeznek? vagy te tekersz a biciklin hogy áram legyen?

Szekrények, ilyesmi? Azok nem fákból lettek kivágva?

Ruháid? Azok nem gyárakban ( AMIK Qrvára többet szennyeznek mint a dohányosok ) készültek?

Alkoholt fogyasztasz ?( az sem egészséges )

Ki vagy TE, hogy leolts bennünket dohányosokat? TE megteszel mindent a környezetért? ha igen, olvasd el a kérdéseim mégegyszer :)

Most megjegyezném:

- tömegben nem gyújtok rá (szórakozó helyen sem, kocsmába igen, de aki oda beül az ÁLTALÁBAN dohányos (kb 80%))

- ha kismama, kisgyerek van a közelemben nem gyújtok rá

- ha lehet dohányozni, DE megKÉRNEK rá, akkor eltoltom, mert ennyivel megtisztelem a másikat.

És akkor most bunkózz le kérlek mégegyszer....

20/F

2011. márc. 13. 18:27
 33/35 Klipi ***** válasza:
2011. márc. 13. 21:30
 34/35 anonim válasza:

én is igy vagyok vele

piátol bebaszol és jól lehet bulizni és elb*szhatja az életed

drogtol beálsz addig jó de elb*sza az életed

dohányzás nem jó,de elb*sza az életed.

2011. márc. 13. 22:48
 35/35 anonim ***** válasza:
Az az értelme van hogy jó esik, ha nem esne jól akkor nyilván senki sem szívná.
2011. júl. 3. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!