Mi értelme van cigizni?
Szerintem az égvilágon semmi. Nem tudom miért dohányoznak ilyen sokan, de én nagyon elítélem őket.
Büdös, káros a szervezetre, nem elég h már így is nagyon szennyezett a levegő még ezzel is el kell rontani? Szánalmas h egyeseknek ez élvezetet nyújt. Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és csipi a szemet a füst, meg sok idióta hülye miatt ilyen szennyezett levegőt kell szívniuk a normális embereknek is. Ezért nagyon ritkán járok ki bulizni. Szerintem mindenhol be kéne tiltani!
A másik meg a szemetelés! Utálom amikor szemetelnek, meg csak úgy eldobálják a csikkeket. Akik dohányoznak azoknak üzenem: Ti egy halott bolygón akartok élni??? Nyissátok már fel a szemeteket emberek! Védjük már a saját bolygónkat ott ahol csak tudjuk!!!
Én is így teszek! Köszönöm
Te jó ég,itt mindenki hülye?
Attól,hogy ti károsítjátok magatokat,nekünk miért kell miattatok hamarabb kinyúlnunk?!Utálom,amikor a buszmegállóban a büdös,mocskos,paraszt bagósok a képembe fújják a füstöt,aztán,mint akik jól végezték dolgukat...:S
Semmi értelme,büdös is,sz*r is.
Én cigizek és kb 1 éve egyáltalán nem voltam szórakozóhelyen,se időm,se energiám.Alkoholt muszájból iszok valami koccintásnál(évi 1-2 alkalom).Most épp a cigit kapták fel, jön majd más hamarosan.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!