Szerintem az égvilágon semmi. Nem tudom miért dohányoznak ilyen sokan, de én nagyon elítélem őket.
Büdös, káros a szervezetre, nem elég h már így is nagyon szennyezett a levegő még ezzel is el kell rontani? Szánalmas h egyeseknek ez élvezetet nyújt. Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és csipi a szemet a füst, meg sok idióta hülye miatt ilyen szennyezett levegőt kell szívniuk a normális embereknek is. Ezért nagyon ritkán járok ki bulizni. Szerintem mindenhol be kéne tiltani!
A másik meg a szemetelés! Utálom amikor szemetelnek, meg csak úgy eldobálják a csikkeket. Akik dohányoznak azoknak üzenem: Ti egy halott bolygón akartok élni??? Nyissátok már fel a szemeteket emberek! Védjük már a saját bolygónkat ott ahol csak tudjuk!!!
Én meg utálom ezt a hatalmas autóforgalmat.Préseljék be ennyi erővel az összeset,menjen mindenki vonattal,busszal stb.Az se egészséges, persze van aki muszájból autózgat,van aki megszokásból.Mégse pattogok,felesleges,ez van:)Szemetelni nem csak dohányosok szoktak.Dolgozok szombaton is, vicces látvány szombat reggel néhány szórakozóhely környéke.Kétlem,hogy azt a sok piásüveget meg a többi vackot(pl használt óvszer)csak dohányosok szórták el.És nem lehet a bunko viselkedést az összes dohányosra ráhúzni,vannak akik nem állnak be a tömegbe cigizni...
2011. márc. 11. 19:36
23/35 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam h a cigi miatt van az egész környezetszennyezés. Hanem, szerintem aki igazán természetbarát az nem is cigizik, mert nem szereti a károsító dolgokat. Szimplán hülyeségnek tartja és azzal védi a környezetet, amivel csak tudja, akár a legkisebb dologgal is. De mégis tett érte valamit! És ha már az emberek háromnegyede ilyen lenne nagy eredményeket lehetne elérni. Ezt most nem csak a bagóra értettem. És tudom, h vannak normálisak is a bagósok között, de mégsem érdekli őket az egészség. Mert nem is akarja felfogni!! Pedig bárki képes lenne változtatni, ha akar!
2011. márc. 11. 19:36
24/35 anonim válasza:
Figyelj, ha tényleg ennyire tenni akarsz a probléma ellen, nem ez a hely a legalkalmasabb rá. Segíts és adj tanácsot inkább olyan embereknek, akik le is akarnak szokni. Ne állj le téríteni vadidegeneket, mert aki nem akarja letenni, nem miattad fogja. Pláne nem akkor, ha szánalmasnak és egyéb kedves dolognak nevezed. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten:) Te kezdtél degradáló stílusban írni, nem várhattad, hogy erre majd olyan válaszokat kapsz, hogy "úristen, eddig nem érdekelt azt a kismillió fazon, aki nap mint nap le akar szoktatni, de mikor ezt elolvastam, azonnal letettem a cigit"! Biztos csak jót akarsz, de tudod... a jószándék kevés.
2011. márc. 11. 19:40
25/35 A kérdező kommentje:
Elvileg már feltalálták az elektromos autót.... Akkor miért nem ezeket gyártják és használják? Azért, mert nekik fontosabb a pénz, mint a környezetvédelem!
Mert jó pénzért el akarják adni még az utolsó csepp gázolajat is ami van a bolygón. Olyan sok az önző, gonosz ember! :$
2011. márc. 11. 19:42
26/35 A kérdező kommentje:
Bocsika, de nem én kezdtem el leszólni az embereket! Olvasd végig és meglátod. Én csak válaszoltam rá!
2011. márc. 11. 19:44
27/35 anonim válasza:
"Szánalmas h egyeseknek ez élvezetet nyújt. Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és csipi a szemet a füst, meg sok idióta hülye miatt ilyen szennyezett levegőt kell szívniuk a normális embereknek is."
Ezt minek neveznéd? Leszólással indítottál.
2011. márc. 11. 19:48
28/35 anonim válasza:
Magyarázd már meg, mi köze van az egészségnek a környezetvédelemhez!
2011. márc. 11. 20:21
29/35 anonim válasza:
ó kis naív...
2011. márc. 11. 20:29
30/35 anonim válasza:
Mert jólesik. :) Az ilyen okoskodó majmokat meg le... magasról. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!