Ez normális? (dohányzás)
Tegnap óta nem gyújtottam rá (32 órája), azelőtt napi kb.15 szálat szívtam el! 7 éve dohányzom.
A tegnapi nap szörnyű volt, nagyon kívántam a cigit!
Viszont az normális, hogy állandóan köhögök, és non-stop fáj a fejem kb. tegnap dél óta? Ez valami elvonási tünet? Még sosem próbálkoztam a leszokással, de sehol nem olvastam, hogy ilyen tünetei lennének ha leteszem a cigit!
Szia!
Szerintem a fejfájás az elvonási tünet. Idegesség a hiányérzet miatt is kialakulhat. A köhögés az szerintem meg megfázás miatt van,ha eddig nem köhögtél a cigizés mellett. Lehet hogy kerülget valami betegség+ elvonási tünet.
Elvonási tünet, valamint a mérgek kiürülése.
A méregtelenítés általában kellemetlen tünetekkel járhat, ez változó ( fejfájás, hányinger, ingerlékenység, hasmenés stb.), de ez jó, ennek örülj, mert a szervezeted végre fellélegzik és most, hogy nem mérgezed, igyekszik kitakarítani a tested, hogy megtisztulhasson.
Az első időszak nehéz, de megéri!
Kitartást neked és szívből gratulálok a bölcs elhatározásodhoz!!!
Igen ez normális!
Az a nem normális, hogy égésterméket lélegeztünk be korábban!
Kérdező! Jó úton haladsz, ne add fel. Én is letettem a cigit, minden bajom volt, még ámelyegtem is. A köhögés a tüdődben lévő nyák feloldódásától van, tehát tisztulsz, és tisztul a sok méreg, ami oda rakódott. Az még egy ideig eltart (napok). Mindenképpen megéri. Gondolj bele, hogy az a sok mocsok, amit felkööhögsz, mind állandó jelleggel ül a tüdődben, hörgőidben... Váááhhh...
Egyre jobb lesz, ahogy telik az idő. A cigi helyett igyekezz más elfoglaltságot találni, de ne az evést, mert ilyenkor jönnek fel a húsz kilók. Én ha megkívántam a cigit, "megbüntettem magam" azzal, hogy tapostam 30 percet az ellipszisen, vagy amennyire volt időm, emellett eljártam futni. Mozogni érdemes, felgyorsítja a méregtelenítsét, hamarabb kijössz a cigi utáni vágyakozásból. És nem hízol meg.
Sok sikert hozzá! Kitartás!
25/N
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak!
Remélem kitartok és nem adom fel! :)
elég volt ebből a gusztustalan, undorító cigiből!
ma 09:04-vagyok
Tekintsd magad egyszerűen nemdohányosnak! Hiszen valójában az vagy, mert a nemdohányzás a természetes állapot! Ezt ne feledd és már sikerült!
(30 év rabság után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!