A dohányosok a rengeteg elszórt pénzt miért nem teszik félre nyugdíjas korukra? Válság? .
Ajjh, de jól tudsz másolni...benevezzelek egy másolóversenyre?
Te csak vitát akarsz generálni, nem a pénz érdekel...
Amúgy a saját pénzét mindenki arra költi amire akarja.
A vita meg fölösleges, mert nem dohányzó és dohányzó sose bírja meggyőzni a másikat a saját igazáról.
Ez kb. olyan szintű vita, mint hogy a fű egy rossz dolog vagy teljesen elfogadott.A két (elfogult) fél sose érti meg egymást.
Mellesleg ezt a "pofámba fújja a füstöt" monológot sosem értettem...ha találkozunk egyszer, megmutatom milyen az, ha valaki a pofádba fújja a füstöt.(még ha nem is dohányzom, annyit megér hogy tudd, mi az ha valakinek a pofájába fújják a füstöt)
1., Volt idő amikor nem dohányoztam (leszoktam fél évre), és semmivel nem volt több pénz a tárcámba hó végén.
Apám nem rég szokott le, nincs több pénze!!Elköltjük másra, amit a dohányzás alatt nem vettünk.
2., Az alkoholista tönkre teszi a családja, a szomszédja életét.Ha este elmész egy kocsma előtt, nem a "csak" dohányzó fog beléd kötni, esetleg leütni, hanem a matta részeg alkesz.
Nem a dohányos fog elütni autóval, hanem az ittas vezető.
Nem a dohányzó ember fog beborulni az autód elé, hanem a részeg alkesz.
A kocsmába, bárba, kaszinóba nem a dohányzó fog törni-zúzni, hanem a játékgépes, aki bele bukja akár a házát a gépbe!!
A dohányzó elvisz a családi kasszából havi 30-40 ezret, az alkesz meg a játékgépes havi 100ezertől a csillagos égig!!!
3., Lehet jobban járnánk ha még mindig lovak hoznák a kenyeret, meg a levelet!!Még ha 2x ennyi ember dohányozna, akkor is 3x tisztább lenne a levegő, és nem ugornának a kenyér árak egyik napról a másikra 100-150Ft-ot!!!
4.,Belehalunk???Miért ha nem dohányzok, akkor nem halok meg?Meg te sem??Na ne nevettess!!!
Úgy beszéltek, mintha mindenki tüdőrákba halna meg!!
Az alkoholista meg megpusztul májelégtelenségbe, és kit érdekel.
Aki nem iszik, nem dohányzik az is meghal!!
Megint csak ismételni tudom önmagam:
Ha felköltözöl a hegyekbe, autóktól, dohányzóktól messze, tehát szmog mentes helyre!Csinálsz egy bio gazdálkodást, hogy véletlenül se vigyél be semmi mesterséges adalékot a szervezetedbe.Na meg a patak tiszta vizébe, mosol vegyszerek nélkül, akkor is elfognak temetni, vagy felfalnak a farkasok.De meg fogsz halni!!!!!!
Na és ha itt tartunk, te hogy jössz ahoz, hogy mosóporral moss???Rajtad kívül több százezer ember mos mosódióval, egyéb bio cuccal, te mégis vegyszert használsz, és szennyezed azoknak a környezetét is, akik nem használják.
Na és akkor mi van??
Komolyan mondom, nem értem hogy mi értelme ennek!!Úgy csináltok mintha legalábbis öngyilkos merénylők lennénk, egy időzített bombával a hátunkon, a westend kellős közepén.
Te nem dohányzol, de használsz autót, amit én nem nagyon, mert ha gyalog egy órán belül eljutok a célomhoz, hát sétálok.
A szomszéd Julcsi néni dohányzik, de mosódióval mos, meg ecettel takarít.Te ugyan nem dohányzol, de vegyszereket használsz.
Mindenki valamivel károsítja a saját és környezete egészségét, ki kisebb, ki nagyobb mértékben.
Amióta a földön vagyunk, ezt tesszük és fogjuk is tenni sajnos, de ez van.Azért élünk hogy élvezzük az életet, és azt minél könnyebbé tegyük.Ez sajnos azzal jár, hogy tönkre teszünk mindent magunk körül.De ha nem ezt tennénk, hanem minden másodpercben a környezetünket védenénk, akkor unalmas, boldogtalan nehéz és nyomorúságos életet élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!