Klipi kérdése:
Milyen érveket tudsz felsorolni a dohányzás ellen és milyeneket mellette?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi vagyok mivel érveltek.2011. márc. 8. 01:53
11/18 anonim válasza:
Na, ide figyelj Klipi!
Mindenkinek JOGA van elszívnia a cigijét! Te meg amit itt csinálsz ezen az oldalon az már TÚLZÁS!!! Egy egészséghuszárnak próbálod kiadni magad, de mivel majdnem minden kérdésnél látom a "kultúrált" kommentjeid, ez azt jelenti, hogy egész nap a gép felett kockulsz! Szóval lazulj el egy kicsit, és ne zaklasd a dohányosokat!
12/18 A kérdező kommentje:
Nem kockulok egész nap a gép előtt. Nagyon nem.
2011. márc. 8. 21:24
13/18 anonim válasza:
Klipi: Oks, elhiszem....Amúgy nekem ez a 26. napom,hogy nem dohányzom...leginkább pénz spórolás miatt tettem le.De néha a túlzásba vitt egészséghuszárság felidegesít! Ez történ most is, bocsánatot kérek :)
14/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj,nem haragszok! Nagyon örülök,hogy leteszed!
Az "egészséghuszárkodás" pedig fontos,hogy rávezessük az embereket,hogy milyen fontos is egészségesnek lenni!
2011. márc. 8. 22:24
15/18 anonim válasza:
"Az "egészséghuszárkodás" pedig fontos,hogy rávezessük az embereket,hogy milyen fontos is egészségesnek lenni!"
de ne íííííííííííígy!
16/18 A kérdező kommentje:
Jó,jó,... De akkor hogyan? Segits!
2011. márc. 8. 22:37
17/18 anonim válasza:
Kedves turboanti dohányos kérdező, azaz az örök kedvencem klipi, te vagy nagyon gyerekes, hoyg a dohányzás témába jársz trollkodni. Egyébként meg bármit írnak neked, csak belekötsz, le vagy te szarva a felismehetetlenségig, remélem tudod, nah emgyek rágyújtani, kék multim van, 570 ért vettem klipi, a sarki CBA-ban, és tudod nagyon káros, meg büdös, meg drága is, én meg élvezem mégis:)))
18/18 anonim válasza:
úgy klippi hogy a raj neveddel együtt befogod szépen a pofádat, mert már nagyon irritálsz, te kis 11 éves zsírkocka, menjél el bulizni egyet, ne csak itt kockulj állandóan. És egyáltalán nem fontos hogy rávezesd az embereket, van aki így érzi jól magát, van aki napi 2 doboz cigit szív és mégis 90 éves koráig él. Én dohányzok, és nem is tervezek 90 évig élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!