Hogyan tudnék gyorsan leszokni?
Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok, és (most aztán lehet fújogni) sajnos még mindig dohányzom, bár nem olyan sokat, mint azelőtt, de még azért előfordul. Segítséget szeretnék, ha esetleg valaki tud olyan, természetes módon való leszokást (az akarat erőn kívül), ami nem árt a babának, azt megköszönném.2011. márc. 7. 18:07
1/6 anonim válasza:
biorezonanciát érdemes lenne kipróbálnod.
2/6 anonim válasza:
Ha neked nem elég motiváló az, hogy babát vársz, akkor mit akarsz? AKARATERŐ a baba miatt. Ne várj csodaszert, minden a fejben dől el.
3/6 anonim válasza:
Leteszed, és nem gyújtasz rá. Ha esetleg mégis megkívánod, keress pár koraszülött, esetleg halva született gyerekről képet, és képzeld el (igen esélyesen) hogy így születik meg a gyereked. Esetleg nézz meg némi idegrendszeri problémával élni próbáló embert, gyereket, és képzeld el, ahogy a te gyereked magatehetetlenül gőgicsél - 20 éves korában.
Ugyanis ezeket mind-mind esélyessé teszi a dohányzás terhesség alatt.
4/6 anonim válasza:
Megértelek. Én 11 hetesen tudtam meg, hogy babát várok. Azután elszívtam egy cigit és elhatároztam, hogy ez az utolsó. Így is lett. A legnehezebb az első hét volt de kibírtam végig. Sőt, a kislányom 6 hónapos volt (és tápszeres) , amikor újra rágyújtottam. Már visszasírom azt a több mint egy évet, amikor nem cigiztem. Szóval én maximálisan meg tudlak érteni, benne voltam a helyzetedben. DE AKARD!!! Ne magad miatt, csakis a babádért!!! Ennyit talán kibírsz ÉRTE, az EGÉSZSÉGÉÉRT!
5/6 katii válasza:
Ajánlom a moksa cseppet. Terhesség alatt is szedhető. www.fiserkati.moksaelixir.hu
Voll-méréssel pedig egyénre szabott megoldást kaphatsz, nem csak úgy általánosan.
6/6 anonim válasza:
Úgy szoktam le, hogy egyik nap mikor elfogyot a cigim megigértem magamnak többet nem veszek! Ez már 4-éve volt azota sem gyujtotam rá! Az első hét volt csak nehéz, többször gondoltam a cigire, kb 1-honap után már eszembe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!