Hogy lehet ingyen és gyorsan leszokni a köröm rágásról?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 14:41
1/9 anonim válasza:
fesd ki, az segíthet, én úgy tettem, hogy ha egy izgalmas filmet néztem, akkor egy vékony kesztyűt húztam a kezemre, vagy tettes fel műkörmöt, azt csak nem rágod le, én 11 éve nem rágom a körmöm rendszeresen, de van amikor még most is (évente 1X) lerágom. nehéz róla leszokni
2/9 anonim válasza:
Első válaszolónak mondom, hogy ha férfi kérdezi biztos nagyon megtetszett neki a műkörmös tanácsod. A körömlakk még úgy ahogy elmegy mert van átlátszó, de amúgy is ingyenesen szeretne leszokni róla. A kérdezőnek pedig mondom, hogy ingyenesen szerintem sehogy. Patikákban lehet kapni valami rossz ízü körömlakkot, de van akinek ez sem használ.
3/9 anonim válasza:
Kedves utolsó: ingyen akar leszokni, de biztos egy 300 ft-os körömlakkot még nem nevez költséges összegnek. Valamint a patikában kapható rossz ízű körömlakk is pénzbe kerül amit te írtál.
nem kötözködöm, mert nem érdekel, de 4 sorból 3-ban az én tanácsomat a kritizáltad, a negyedik sorban meg leírtad ugyan azt amit én.
első voltam
4/9 anonim válasza:
Éppen azért tettem hozzá, hogy ingyenesen szerintem sehogy. Ha nem érdekel akkor meg minek írsz rá vissza. A műkörömbe kötöttem bele, ha esetleg a kérdező férfi lenne.
5/9 anonim válasza:
Kend be valami csipőssel...de szerintem is patika.Esetleg ingyen, ha rájössz mennyire ronda esztétikailag.De ez egy rossz beidegződés nehéz róla leszokni.
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm :)
Lány vagyok, és a műköröm nem vált be, de a patikás megoldást kipróbálom.
2009. márc. 23. 11:56
7/9 anonim válasza:
bekell kenni sz*rral:D
vicceltem csak akaraterő kell hozzá
8/9 anonim válasza:
Hát én nagyon sokáig rágtam, nem bírtam ki...
Aztán egyszer elhatároztam, hogy megnövesztem. Amikor megnőtt, meg is vastagodott én már nem tudtam lerágni :D XD
9/9 anonim válasza:
bocsi nem ÉN már nem tudtam lerágni, hanem ÉS már nem tudtam lerágni
elözö:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!