Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mai világban lehet még kokaint...

Mai világban lehet még kokaint szerezni mo. -on?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 00:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 03-06 21:29

Látszik mekkora drogos vagy:DDD

A kokain és az ex két külön dolog, az egyik tiszta anyag, a másik hulladék anyagból készül.

2011. márc. 29. 19:17
 12/17 A kérdező kommentje:
ekit valaki tudja, hol lehet szerezni tisztán?
2011. márc. 29. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:

19:17

"Látszik mekkora drogos vagy:DDD

A kokain és az ex két külön dolog, az egyik tiszta anyag, a másik hulladék anyagból készül."

konkrétan mind a kettő 'tiszta anyag' gondolom az extasyra gondolsz, hogy hulladék. az nagyon sajnálatos, ha te hulladékot veszel helyette, de mifelénk az eki szín tiszta metiléndioximetamfetamin :)

2011. márc. 29. 21:16
 14/17 A kérdező kommentje:
utolsó: pesti vagy?
2011. márc. 29. 21:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha az eki hulladékanyagból készül, akkor adjál már nekem légy szíves egy kis hulladék szafrolt! :D (mert hogy abból készül, ami k.urvára nehezen beszerezhető)
2011. márc. 30. 02:27
 16/17 anonim ***** válasza:
nem, ercsiben lakok
2011. márc. 30. 07:40
 17/17 anonim válasza:
Szerencsére nem volt hozzá közöm közvetlenül, ellene vagyok mindenféle mesterséges "kábítószernek", illetve hasonló hatású stimulánsoknak, de akár nevet is mondhatnék, annak ellenére, hogy nem élek ezekkel, normális környezetben nevelkedtem, és normális baráti köröm van, de mégis az utamba sodorta az élet egy kib***ott dealer ismeretségét...
2011. dec. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!