Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen hatással van a cigi...

Milyen hatással van a cigi egy 14-15 éves gyerekre?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 17:26
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nem tudom kinek irtad ezt utolsó,mert akárhogy olvasom értelmezem,nincs benne a te kifejezésed,de: Senki soha ne dohányozzon!!! Az emberi szervezettől is függ,hogy birja a nagyon káros cigarettát!!!Vannak az egészségre más kárositó anyagok is,mint pl: A KIPUFOGÓ GÁZ,, POLITIKA!!!Miért nem tiltatjuk be azokat is???!!!
2011. márc. 4. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
tetris a te turboantidohányossgáod már tényleg a fáj kateria...
2011. márc. 4. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzásról le lehet szokni, de eljutni olyan helyre, ahová nem jó a tömegközlekedés, vagy jó de nagy csomagod van, akkor muszáj az autó!

Ha holnap betiltanák az autót, megállna a világ. Ha betiltanák a dohányzást, egészségesebb lenne a világ, csak pár cigicsempész meggazdagodna.

2011. márc. 4. 13:30
 14/19 tetris ***** válasza:

Kedves bagósok! Ti aztán mindenféle mentséget kitaláltok, csak hogy igazolódni lássék az, hogy a cigi az nem is olyan egészségtelen.

Ó, persze, van olyan hsz, aki 30 éve dohányzik, de nem köhög. Nincs is rákja. Csak esetleg nem áll fel a kukija, vagy állandó fejfájása van, vagy egyéb eü-i gondja lesz később, ami a cigi nélkül nem lenne. Bár most még tünetmentes.

Ti magatok se hihetitek el azt, hogy hosszú távon a cigaretta nem árt. Csak azért, mert per pillanat nincs baj az egészségeddel, attól még lehet olyan rejtett baj, amit még nem is vettél észre.

Vegyétek már végre tudomásul azt, hogy a cigaretta méreg a szervezetnek. Egy kalap pénzbe kerül, ártalmas az egészségre, szennyezi a környezetet, mérgezi a mellettetek élőket is, és még bűdös is.

Gondoljatok arra, hogy abból a pénzből, amit a bagóra költötök, mennyi mindent vehetnétek. Ne engem bántsatok, amikor a dohányzás ellen fellépek, inkább próbáljatok meg leszokni valahogy. Ha még tudtok.

2011. márc. 4. 15:09
 15/19 anonim válasza:
Kedves Dohányzás Ellenesek!Valamit kevertek valamivel.Elmondtátok,mit okozhat a dohányzás,ezt senki nem vitatja.IGAZATOK VAN! De!!! Azt kérdeztem láttatok már ilyen embert a környezetetekbe? ( Nem a Hiradóba,újság cikkbe,pletyka szinten.) De még ott is ha láttatok,azt nem tudjátok,hogy az az ember akit mutogatnak,hogy a dohányzás miatt meghalt ( az nagy valószinüséggel ivott is,esetleg önpusztitó életet élt,szegény volt,éhezett,nem volt munkája,stressz helyzetbe volt) - na ezek a társadalomnak köszönhető élethelyzetek,azon belül a politikának.Nem lehet észrevenni,hogy olyan döntések születnek,ami az emberekre romboló hatással van és olyan tömény szinten,hogy a végén bemutatja a hiradó,hogy ez az ember kinhalált halt,mert dohányzott.Ezt tényleg elhiszitek? Másik a kipufogógáz (igen értem autó,kényelmes egyszerü,gyors),de kedves autós,amikor ott állsz a dugóba és én arra sétálok,várom a valamit( igen BKV )és mivel az nagyon gyors van időm a te autód kipufogógázát beszivni jó töményen,aztán persze unalmamba rá is gyujtok,aztán összeesek számba a cigivel,és megállapitják,hogy a cigi miatt dobtam fel a talpam.Persze nem az álltalam hangsúlyozott dolgok miatt nem.A CIGI MIATT! Ja lehet,hogy ketyeg egy infarktus,vagy valami rejtett betegség,de ha nem mondtam volna,elmondom 25 éve nem voltam orvosnál,és ismétlem 1979 óta dohányzom,de még csak nem is krákogok.
2011. márc. 4. 16:58
 16/19 tetris ***** válasza:
Igen, ismerek ilyen embert. A saját férjemet. Tüdőrákkal kezelik, fullad, köhög. Mint férfi már nem működőképes. Szívinfarktusa is volt.Bypass műtét is volt. Jelenleg 61 éves, 18 éves kora óta dohányzik. Napi 1 doboz az adagja. Még most se tudja abbahagyni. Azt mondja, már mindegy.
2011. márc. 4. 17:02
 17/19 anonim válasza:
Mivel a férjedről van szó:Őszintén sajnálom és lehet,holnap nekem is áll a zászló,de elhiszed nekem,hogy a többi dolog valamelyike,vagy akár mindegyike szerepet játszik abban,hogy idő elött megyünk oda,ahova még látogatni se szivesen megyünk?
2011. márc. 4. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves feleség!

Mond meg a férjednek, hogy sohasem késő, az embernek úgy kell alakítani az életét, hogy 80 éves korában is tudjon változtatni, és mindig kell hogy legyenek céljai! szoktasd le, dobd ki a cigijét, vagy nem tudom, de nehogy beletörődjön a halálba. A ti példátókat látva én leszokok a dohányzásról.

2011. márc. 15. 11:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha mindazt félretesszük, hogy mennyivel rövidíti meg az életét a cigi a dohányzóknak: hadd jegyezzem meg, hogy nagyon nem mindegy, hogyan töltöd az utolsó pár évet. És a különbség ordít.
2011. márc. 31. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!