Mi ez a nagy harc mostanában a dohányosok és a nemdohányosok közt?
Ha egy ember képes a fizetése jelentős részét 100 000-ből akár 20-at is kifizetni egy súlyosan egészségkárosító, és másokat is gyakran zavaró tevékenységre, és magától nem jön rá arra, hogy ez mennyire rossz, és mivel túl sok ilyen ember van (a lakosság ca. 1/3-a), ezért tudomásul kell venni, hogy az állam igenis közbe fog lépni!
Egyszerűen ép ésszel felfoghatatlan, hogy egy olyan ca. 10% helyett a felnőttkorúaknak miért hódol közel 40%-a egy ilyen hülyeségnek!
Ha csak egy szűk kisebbség hódolna ennek a szenvedélynek, akkor mindenki sokkal toleránsabb lenne, és nem lenne ennyi korlátozás!
Régen volt jó, amikor még nem volt bűzrúd, csak pipa meg szivar. Akkor nem kissé szertartásosabb volt a rágyújtás, így kevesebben is éltek vele. A női dohányzás meg egyszerűen felfoghatatlan számomra! A nőknek gyártott cigire rá kellene írni, hogy öregedő bőrt, sárga fogakat és büdös szájat akarok!
"Nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a dohányzásról, a tiltásról meg a bunkó emberekről"
Oké, voltak normális válaszadók is, de mivel óhatatlanul is mindenki véleményt nyílvánit a másikról, ami néhol nemigen marad objektív, egy kicsit megbántam, hogy feltettem a kérdést. Így nagyjából arra jöttem rá, hogy a dohányosok érzékenyebbek lettek a törvények miatt és védekezésbe (amiből a legjobb a támadás, ugye) csaptak, a nemdohányzók meg biztatva érzik magukat a törvények miatt, és ezért támadnak. Én ezennel lezártnak tekintem a kérdésemet és köszönöm annak, aki próbált tárgyilagosan válaszolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!