Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szegfűszeges cigi. Hogyan?

Szegfűszeges cigi. Hogyan?

Figyelt kérdés
Olvastam már szegfűszeges cigiről, és azt szeretném megtudni, hogy kell megtekerni? milyen arányban kell a dohány mellé a szegfűszeg? Sima, fűszerként árult szegfűszeg (is) jó?
2011. febr. 14. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Hát hogy házilag hogy kell csinálni, azt nem tudom.

De lehet kapni olyan cigit ami szegfűszeges.

Az a neve hogy black (fekete dobozban fekete a cigi is), nos viszont nem tudom hogy a dohány vagy a papír van-e ízesítve.

2011. febr. 14. 20:13
 2/15 A kérdező kommentje:
mindegy már betekertem próbaképp egyet, holnap meglátjuk milyen lesz..
2011. febr. 14. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg!Őrölt szegfűszeget tettél bele?
2011. febr. 14. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:

Olyan nevá cigi nincsen hogy Black....

Olyan van h Drajum, és egy fajtája a black ami szegfűszeges.

2011. febr. 14. 22:35
 5/15 anonim válasza:
Djarum az legjobb : )! Ha egyszer megengedheted magadnak vegyél egy dobozzal ! 1550 ft, de megéri , most nekem is lapul itt a fiókban egy ! Ennek egy fajtája a Black ami szegfűszeges, nagyon finom édeskés és van még Vaníliás , Cherry-s , fahéjas és Special fajta, legalábbis én ezeket ismerem.
2011. febr. 14. 22:54
 6/15 A kérdező kommentje:
igen, pont ezt akartam elkerülni, 1600-ból majdnem kijön 3 kék bond(alap cigim), ill. akkor már még hozzácsapok 500-at és 1g. amúgy 21:50 igen őröltből csináltam. csak a mennyiségben nem vagyok biztos..
2011. febr. 14. 23:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Bocsánat!Mindig úgy kérte anno az osztálytársam a boltba hogy Black és minket is úgy kínált meg hogy kérünk-e egy blacket.Ezért gondoltam hogy az is a neve, én magam soha nem vettem.
2011. febr. 15. 07:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Na milyen lett a cigi?En is kiprobalanam...
2011. febr. 15. 10:53
 9/15 A kérdező kommentje:
na, egy szál cigi dohányába belekevertem 4 csipetnyi őrölt szegfűt, és azt szívtam el. igazából szerintem nem valami jó az íze, nekem nem jön be ez a szegfűszeg. nem kifejezetten hányingerkeltő, de a cigi vége felé már kissé kellemetlen volt. ha kísérleteztek, ajánlom, hogy először 4 csipetnél kicsit kevesebbet tegyetek bele, ez így kicsit sok volt. maradok a rendesnél és a zöldesnél :)
2011. febr. 15. 16:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
10.53as vagyok.Ket csipet se jott be:).Ugyhogy nekem is marad a rendes.Azert ezt is kiprobaltuk:)
2011. febr. 16. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!