Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigiznek az alábbi rock...

Cigiznek az alábbi rock sztárok? Ozzy Osbourne, Axl Rose Slash

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Régen, vagy éppen a kamerék keddvéért biztos, de ozy inkább kokóba meg spanglikba utazik, axel egy f*sz lett, a hangja se a régi már, szerintem ő specálba felvállaom hoyg iszik kategória, slash meg valszeg hja, de ha igen akkor csakis pris marlbit, abból is a hosszút:D XD nah lehet felpotozni:DXD
2011. febr. 10. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Slash dohányzik. Egy koncertfelvételt nézz csak meg. Axl nem tudom, hogy dohányzik-e, a mostani hangját elnézve...inkább ne énekelne már -.-"

Ozzyról nem tudok:S

2011. febr. 10. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Slasht nem lehet piros marbi nélkül látni, axl és ozzy szerintem minden létező dolgon végigment amit az ember magába tud nyomni , hangulatjavítás és kábultság céljából, miért pont a cigi maradt volna kis.

Ozzy érdemében szólva ha egy átlagember 1/10-ed annyi cuccot nyom be magának tuti felfordult volna régen, mondjuk ez ozzyn meg is látszik :P

2011. febr. 10. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
slash és ozzy biztos cigizik. az axl rose-t nem ismerem.
2011. febr. 10. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Ozzy nem cigizik már jo ideje. Am meg a google a barátod... Főleg ha a többi ilyen kérdést is te tetted fel...
2011. febr. 10. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, amit életük folyamán magukbalöktek, a cigi piskóta. Slash Marlbit szív, Ozzy tuti dohányzik, Axl-ről nem tudom, de szerintem igen, bár a hangján nem hallatszott anno. Mára már nincs hangja. Én nem annak nevezném.
2011. febr. 12. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
És bruce willis meg mel bigson cigizk a valóságban, csak úgy a puszta kiváncsiságból, nagyon érdekele:DXD
2011. febr. 12. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

ó b*sszátok meg. ott a kib*szott google... annyit kell beírni h "does xy smoke?" ha szerencséd van kijön egy oldal ahol még aztis leirják h cigizett, leszokott, vagy csak filmekben koncerten videoklippekben....

megjegyzés: xy helyére írd az ember nevét akire kiváncsi vagy

2011. febr. 13. 00:00
 9/10 anonim válasza:
Ozzy már nem dohányzik, nem is drogozik és nem is iszik alkoholt.A többieket nem tudom.
2013. máj. 31. 14:03
 10/10 anonim válasza:

Ozzy: hát azt nem tudom hogy cigizik-e, de elég erősen kábszerezik

Axl <3: igen

Slash: hát az nagyon enyhe kifejezés. Slash úgy szívja a cigit, mint más az oxigént :D én nem láttam képet, videó stb. ahól ne lenne a szájában cigi vagy a zsebében egy doboz marborlo (asszem így kell írni) esetleg mindkettő.

2013. júl. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!