Az akrobatikus rock'n'roll árt a hátnak?
Figyelt kérdés
Mert sokan mondják h igen de én meg ugy tudom h nem.2008. okt. 16. 19:44
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem árt a hátnak. A hátnak minden mozgás jót tesz, nem csak az akrobatikus Rock and Roll.
2/4 anonim válasza:
Jó, de a papírra az volt írva, hogy a "gerinc rázkódással járó sportok vagy gyakorlatok".. már nem emlékszem. Egy a lényeg, az ugra-bugrálást kell kerülni-szerintem-. Szóval nem is a rock'n'roll-al van gond, hanem azzal, hogy túl sokat kell ugrálni benne.
Kinga voltam:D
3/4 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy kb. 10 év akrobatikus rock 'n' roll nem csak a hátat, de minden izületet tönkretesz. van egy ismerősöm, aki ezt a táncot csinálja (13 éves) és mindig fel van mentve tesióráról, és mindig kötésekkel jár iskolába is, mert nagyon sokszor (általában a bokája, térde, háta) fáj neki. :/
4/4 anonim válasza:
árt, én is azt csinálom, és van olyan csapattársam akinek a háta, csípője, bokája fáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!