Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szivarozni fogunk, lenne pár...

Szivarozni fogunk, lenne pár kérdésem.!?

Figyelt kérdés

1. milyen italt igyunk mellé, ami a hangulatot fokozza, mit szokás ilyenkor inni?

2. igaz hogy csak speciális, szivargyújtóval szabad meggyújtani a szivart? ha igen, mennyibe kerül egy olyan?

3. milyen értékben vegyünk szivart? először próbáljuk ki egy páran haverokkal

köszönöm

2011. febr. 8. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak az első kérdésre tudom a választ.Szerintem konyak,whisky/whiskey esetleg egy jó pohár bor ha ennyire követni akarjátok az etikettet. :)
2011. febr. 8. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Én vörösbort tudnék hozzá elképzelni, de gondolom, megy hozzá a whisky is (én speciel undorodom tőle).

2. Én eddig 2x szívtam, mindig gyufával gyújtottuk meg, nem hiszem, hogy jobb szivargyújtóval, de ha csak kipróbáljátok, nem is érdemes venni szerintem. Esetleg ha valaki kocsival van, abban is van szivargyújtó :)

3. Semmiképp sem a legolcsóbbat. A jók azt hiszem olyan 1000 ft/db árnál szoktak kezdődni.

Amúgy ha nem cigiztetek előtte, nem igazán ajánlom, mert rohadt erős (én nem cigizek, soha nem is cigiztem, csak a szivar felkeltette a kíváncsiságom, és kipróbáltam). Én nekem először nem szóltak, és mivel nem voltam otthon a témában, letüdőztem... Ne csináljátok, ritka rossz érzés.

2011. febr. 8. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

1.) ahogyan már előttem is mondottk volt. vörösbor, whiskey, konyak...

2.) öngyujtóval nem illik meggyujtani. gyufával is ugy szokták, hogy meggyujtod a gyufát aztán kiveszel egy másikat és annak a másik végét gyujtod meg a gyufával. igy elkerülöd a gyufa égéstermékének az ízét.

3.) én a multkor vettem 760.- ért kubai szivart és fasza volt. :D

2011. febr. 8. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:

1. előzővel egyetértek, száraz vörösbor de leginkább konyak konyakospohárból

2. gyufa előző válaszoló tökéletesen leírta, de vehettek akácgyufát is amivel a legtutibb, de a zippo blu öngyújtót pont erre fejlesztették ki, bár egy szivarozásra nem kellene egy 15e-res önygújtót vennetek

3. 1000/db tól felfelé

2011. febr. 9. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Egyetértek az előttem szólókkal! De amit ők nem írtak talán az, hogy a szivart mindennel meggyújthatod KIVÉVE benzines öngyújtóval...az elrontja az ízét. A legjobb sima gyufával...10forint..és nem is kell speciális gyufát venni..

Az értékkel egyet értek...1000Ft körül már vannak jó szivarok. A színére figyelj! Mindenképp sötétebb fajtát ! Viszont amire figyelj, hogy ahol veszed, vágassad le a végét, mert szivarvágó nélkül elég gagyin lehet csak levágni...leharapni meg bunkóság és elbassza az egészet ! :)

2011. febr. 9. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Húúú ezzel most nekem is sokat segítettetek, annyit még megmondana valaki hogy hogyan illik fogni, illetve mennyi ideig ég, tudtommal nem úgy kell fogni ahogy cigizek, hanem valahogy 3 ujjal:D
2011. febr. 10. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Az szivarfüggő,hogy mennyi ideig ég , ha kényelmesen szívod , akkor 30-40 perc. Igen, valóban nem úgy kell fogni ,mint ahogy a legtöbben a cigit. A helyes fogás : a mutató és hüvelykujjal fogod elől ( a mutató van felül / a hüvelyk alul) és mögötte a középsőujaddal támasztod alul. Még annyi,hogy a szivart nem szokták lehamuzni és a végén se oltják be, hanem hagyják,hogy magától oltódjon be. Ha már az etiketteknél járunk :D Egyébként én szivar mellé a whiskey-t és a konyakot tudom a legjobban elképzelni.
2011. máj. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!