Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért köpködnek az emberek...

Miért köpködnek az emberek cigizés közben?

Figyelt kérdés
én kb 2 hónapja cigizek, nem sokat, naponta 1-2 szál kékmultiból. de még egyszer se éreztem azt, hogy köpnöm kéne, csak kicsit szédülök. de mindig azt látom, hogyha valaki cigizik, akkor köpköd ide-oda. mért van ez?
2011. febr. 7. 23:36
1 2
 11/15 Morfologus ***** válasza:

OFF tegnap 23:48

Úr Isten, mit be "köpté" XDXDXD

"...Aki nem bírja, az inkább ne szívja. 17/L "

Szerencsére, hogy te bírod hahaha XD Na megvan rólad a véleményem, hahaha XD

Hát nyilván nem fogok köpködni egy kávézó közepén, de ha kint vagy valahol miért ne? Ha jól esik, nyugi majd kifejlődik nálád is :D...ja, tudom csak 1-2 szálat szivsz, meg hétvégén picit többet de nem fogsz rászokni csak néha jólesik, ugye? :)

2011. febr. 8. 23:33
 12/15 A kérdező kommentje:
nem fogok ennél többet szívni. ez a napi pár szál így jólesik, de több nem kell.
2011. febr. 8. 23:39
 13/15 anonim válasza:

így van ez mindig 1-2 szál.. én is ezt mondtam aztán jól rászoktam.. 5 évig cigiztem rendszeresen, de 2010 szeptemberétől egy szálat se szívtam és már nem is kívánom:)

NECIGIZZ!!

2011. febr. 9. 09:37
 14/15 anonim válasza:
ja az előzőhöz: hogy témánál maradjak én is köpködtem:D
2011. febr. 9. 09:38
 15/15 anonim válasza:

OFF Morfologus:

Őszinte leszek (és talán szőke is) de nem tudom mire gondolsz. :$ vagy lehet tudom, csak nem akarom kimondani, mert a végén még engem vesznek elő "mocskos fantáziájú" címen. xD

2011. febr. 9. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!