A nikotin éhségemet mivel tudom csillapítani?
"De szerintem nagy a visszaesés kockázata, mert a mozdulat, a szokás ereje még mindig megvan benned. Engem továbbra sem győztél meg."
Megmondom neked őszintén.
Amikor felhagytam a cigivel 6 hónapig és utána elszívtam egy szálat akkor az jól esett, és sajnos visszaszoktam.
Amióta ecigizek, 3 hónapja, bevallom rágyújtottam egyszer
Nem tudom mi vezényelt de igényeltem a rendeset.1 hónapja ecigiztem már ekkor.
Beleszívtam és majdnem elhánytam magam olyan rossz volt, mint a legelső cigi és nem esett jól sőt, egy slukk a feléig elkocáztam majd a felét ( pedig a kedvenc cigim volt anno) eldobtam. Tehát ezek után vagyok úgy hogy analógot soha többet. Semmi értelme nincsen , maradok az eciginél.
Itt leszögezném hogy kis hazánkban nehéz jó cuccokat szerezni akinek felkeltettem az érdeklődését szívesen látom a fórumon és segítek neki megtalálni a jót! ( Ha már én elköltöttem feleslegesen sok ezret vacakokra akkor másnak ne kelljen..)
Végszóra a legjobb semmit sem szívni , de ha dohányos vagy és nem akarsz még leszokni vagy véded magad és a környezeted, vagy máshogy tényleg nem megy akkor ecigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!