A nikotin éhségemet mivel tudom csillapítani?
Perssze... az elektromos cigiben nincs káros anyag... LOL :D
el ne hidd már... a nikotin meg biztosan mennyei manna benne :D ez ugyanolyan üzlet, mint a rendes cigi. A helyedben távol tartanám magam tőle, és a saját helyemben is távol tartom magam tőle, ugyanis már több mint egy hónapja nem gyújzottam rá :) Neked is sok sikert! Ne pótold semmivel, mert nincs mit pótolni... ha abbahagyod, csak nyersz!
"Perssze... az elektromos cigiben nincs káros anyag... LOL :D
el ne hidd már... "
Pont a magadfajták miatt nem fog ez elterjedni, egy rossz hozzá nemértő HSZ és rögtön mindenki neked hisz és nem a tényeknek. Igazad van hogy nem a legjobb dolog a földön, de sok embernek annyira a része a füstölés hogy egyszerűen megbolondul nélküle. Hosszú évek múltán is! Ha meg füstölni akar akkor inkább e cigi, mint bármi más. ( Természetesen nem mindegy milyen fajta és minőségű cuccokkal, a kínai löttyöket nem ajánlom, na az akár még rosszabb is lehet mint az analóg cigi)
"ez ugyanolyan üzlet, mint a rendes cigi." -Hát nem éppen, mivel nem jövedéki termék, köze sincs a rendes cigihez.
A nikotin meg nem a legrosszabb a cigiben, a kátrány, a ragasztó , a papír és a dohány vegyszerezése, na az cinkesebb mint maga a tiszta nikotin.
Én gratulálok neked, hogy ekkora akaraterőd van/volt legyűrni a cigit és hogy egy hónap után nem gyújtottál rá!
Tényleg nagy teljesítmény, nekem 6 hónapig sikerült anno tartanom majd egy vizsgaidőszakban elszívtam egy szálat... vissza a rendes adaghoz 3 nap alatt, ne kerülj bele te is ebbe. Itt örültem volna ha el tudok szívni egy elektromos 0 -ás nikotinost...
Gondolom a dohányosok cigivel a kezükben születtek és ezért nem tudják abbahagyni. Ne vinnyogjatok már itt a cigiért. Legyen bennetek tartás és ne gyújtsatok rá. Ennyi...! Nekem is és másoknak is sikerült, csak mi ahelyett, hogy elméleteken gondolkodnánk, hogy miért is nehéz nem rágyújtani inkább erőt vettünk magunkon.
Több mint egy éve nem cigizem (10 év napi másfél doboz után), sőt, hogy méginkább kínozzam magam elszívtam egy cigit 11 hónap után és jól esett, de azért sem szívtam többet. Most már nem is fogok!
Kitartást kívánok mindenkinek, mert csak ennyi kell hozzá.
Te egy ilyen erős jellem vagy gratulálok!
De sokan nem , és nekik igen is kell ha másért nem placebóhoz nyúlniuk.
Az elektromos cigi sosem volt egy leszoktató eszköz, csak egy alternatíva a dohányzásra, nincsen benn karcinogén anyag, se passzív dohányzás se semmi ami káros lenne igazából. És jelenleg 1/3-ad annyiba kerül. Ennyi, nem kell átállni a teljes leszokás az ideális, ez azoknak készült akik szeretnek füstölni, mégsem akarják se magukat Te meg tényleg büszke lehetsz a teljesítményedre, mert van mire, de ne feledd el hogy sok embernek nincsen akkora akaratereje és kitartása mint neked, ezért nem kell őket lehurrogni!
Minden jót!
"Hát nem éppen, mivel nem jövedéki termék, köze sincs a rendes cigihez. " attól még üzlet, csak nem az állam zsebét tömi! Az állam jól ráállított minket a nikotinra, ezt kihasználva magáncégek is meglovagolják ezt a nagy pénzzel kecsegtető hullámot, és most próbálják ráállítani a népeket erre (is), elhitetve a balfácánokkal, hogy ez nem olyan káros, szívják csak nyugodtan. Én így látom ezt a dolgot, és azokat akik itt reklámozzák ezt a terméket nem tudom másnak tekinteni, mint beépített embereknek vagy szerencsétlen, naiv kóklereknek...
Ez olyan mintha azt mondanád valakinek, hogy muszáj levágnom egy végtagod, de ne aggódj, nem vágom le az egész kezed, csak a kisujjad egyik percét, ugye sokkal jobb fej vagyok?!
Én úgy gondolom hogy ez éppen attól veszélyes, hogy ha bár kevesebb benne a káros anyag, a folyamatos nikotinbevitel miatt a függés állapotát fenntartja, a leszokást megnehezíti, lehet, hogy a testet nem rombolja annyira, de még mindig rab vagy, és valóban nem születünk rabnak... meg lehet tőle szabadulni teljesen! És az remek sikerélmény! Nem kell elhitetni senkivel, hogy gyenge, és szüksége van az e-cigire, mert emögött financiális indokokat látok és nagyon nem tetszik!
"Én így látom ezt a dolgot, és azokat akik itt reklámozzák ezt a terméket nem tudom másnak tekinteni, mint beépített embereknek vagy szerencsétlen, naiv kóklereknek... "
Nem reklámozom, csak tudatom hogy van ilyen is a piacon. Nem vagyok se beépített ember se nem kókler, ha egy kicsit is utánajárnál nem hurrognád le ezt a dolgot.
Senkinek nem kötelező átállnia és nem is volt kötelező rászoknia, mégis megtette, ha nikotin kell neki akkor inkább ez mint más, itt ha más nem akkor nincsen passzív dohányzás és bűz, amiért össze vissza vannak fikázva a cigisek.
MÉG nincsen mögötte financiális indok, mivel nem jövedéki termék.
Ember minden üzlet, semmi sincsen ingyen!
Le lehet ezzel küzdeni az addikciót? Igen, lehet csökkenteni a nikotint is benne elérve a 0-ás szintet, ezután már csak a habitustól kell megszabadulni.
Valakinek nem megy egyik pillanatról a másikra, vagy nem is akar leszokni, ha csak átszokik és a napi adagjának csak a felét ecigivel viszi be már akkor sokat tett az egészségéért és pénztárcájáért.
Természetesen a legideálisabb a nemdohányzás lenne.
Az ecigi csak egy alternatíva semmi több, és akárki akármit mond a dohányzás jelenlegi legkímélőbb és legolcsóbb alternatívája.
Leszokás lehet e cigivel is. Hogyan? ( Magamon tapasztalom... nem reklámozok senkit)
1. hét cigi váltva ecigivel
2.hét csak ecigi
3. hét nem dohányízű e cigi
4. hét csökkenteni a nikotint belátás szerint itt járok.
Miért is kellett ez nekem?
A cigiben a nikotinon kívül van más is ami függővé tesz, nem tudom mi de megszenvedtem vele az első héten, hiába volt benn a nikotin kellett volna még valami.
Utána leálltam a cigiízről át valami teljesen másra hogy ne keressem többet ( gyümölcsös vagy éppen édes ízekre)
Aztán elkezdtem csökkenteni a nikotint is.
Így egyenként tudom magamat leállítani a cigis dolgokról és nem egyszerre sokkszerűen vonom meg magamtól, amitől hetekig rosszul lennék és fenyegetne a visszaszokás. Egyszer csináltam, 6 hónapig , stresszes vizsgaidőszak és visszaszoktam.
Ebből meg ha annyira kellene pöfékelnem max töltök bele 0-ás löttyöt és kész, csak füstöl és nem mérgezem magam.
Hihetetlen amúgy hogy van kétféle ember akik rohadtul nem nyitottak semmi újdonság felé.
Az egyik a megrögzött nemdohányos ( örüljön neki) , bármi van beleugat, de hogy egy ilyen jó cuccot , amit tényleg nem zavarná is lehurrog... hát bocsánat de tehet egy szívességet.
A másik meg az akaraterőből leszokott cigis. Gratula neki! Szép volt de fogja már fel hogy vannak olyan cigisek is akiknek rohadtul nem menne így, mert lehet hogy sokkal érzékenyebben reagálnak a megvonásra, mint testileg mint lelkileg, ettől nem lesznek ők sem akaratgyengék, csak kell nekik egy kis segítség. A tapasz rágó általában nem működik, erre van az ecigi amivel lehet elindulni.
Illetve vannak a tudatos dohányosok. Szeretnek füstölni és kész.Nekik is egy jó alternatíva lehet. Se magukat se másokat nem károsítanak a szenvedélyükkel. Nem tudom mi ebben a rossz megint.
Cégek meglovagolják ezt a témát? Miért mit nem?
Én nem akarom elhitetni senkivel sem hogy gyenge, sőt. Én magamból indulok ki, cigiztem már csak ecigizek, és rohadtul nem hiányzik már az analóg cigi. Rajtam kívül sok ember érez szerintem így nekik próbálok segíteni és nem a termékemet rátukmálni, mivel se nem vagyok gyártó se nem vagyok eladó.
Cumi , ez jó. :)
Amúgy is kell majd neki valami magyar név, mert külföldön nem smokerek, hanem vaperek ( párologtatók kicsit idiótán hangzik) az ecigisek. Ötletek?
Nem is akartalak meggyőzni! :)
Csak tudatom hogy van ilyen cucc is a világon semmi más.És hallod nem is kicsit lenne jó ha minden cigis inkább ilyet szívna mint az analógot, ha már egyszer függő és nem akarja letenni.Nem bánt vele senkit és magát sem és olcsó.
Egyébként a nikotin annyira nem veszélyes méreg. ( Nem literszámra persze..) Meg különben is azt kell ilyenkor nézni, hogy mennyivel jobb az ecigi mint a rendes és nem a nemdohányzással kell csípőből összevetni , ami tényleg a legjobb megoldás.
FDA kardoskodik ellene amerikában, olyan bugyuta indokokkal hogy az félelmetes. ( Persze az adó miatt, ők is leszarják a népük egészségét...)
IGAZAD van a legtutibb semmit sem szívni.
De sok videó van fenn a youtube-on is ahol a vaperek teljesen odavannak tőle mert sokuk állítja élete végéig cigizett volna, ha nincsen egy ilyen cucc. Sokan úgy éltél meg az ecigit mint egy életmentő találmányt. (Na azért ez elég teátrális, de igazságtartalma van.)
Szerintem a jelenlegi helyzetben ha csak azt sikerül elérnem hogy pár olvasó legalább kipróbálja közülük meg páran átszoknak és nem ölik az analóggal tovább magukat akkor már örülök. ( Még egyszer nem vagyok se gyártó se kereskedő, csak egy elégedett vaper, aki 8 év után 30 méterről kiszúrja a cigiszagot! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!