Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Más is egyfolytában enne a...

Más is egyfolytában enne a cigiről való leszokás során?

Figyelt kérdés

A férjemről van szó. 20 évig cigizett napi 1 dobozzal szívott.

4. napja nem gyújtott rá de folyton enne, ideges!

2011. jan. 23. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos. Ez evvel jár. :(
2011. jan. 23. 12:26
 2/6 Phoney ***** válasza:

Én teáznék helyette, azt egész nap el lehet iszogatni (pl a kávéval ellentétben). Egy jó Twinings szálas tea még mindig olcsóbban jön ki, mint napi 1 doboz cigi.

Ja és igen, a leszokók általában nekiállnak falni.

2011. jan. 23. 12:39
 3/6 anonim válasza:

szia!

a dohányzásról való leszokásnál általában az evés lesz a pótcselekvés a cigi helyett!

az idegesség természetes, elvonási tünet!

A tea jó ötlet, esetleg használhatna a férjed egy ideig nikotintapaszt.

2011. jan. 23. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Teát ritkán iszik de majd rábeszélem:)

Tapaszt használ-elfelejtettem írni! Azt veszem észre hogy állandóan majszolna valamit...rágó, cukor, ropi, szotyi...gyufaszál!

Gyakrabban eszik édességet is. Ugye nem törvényszerű, hogy sokat hízzon?!

2011. jan. 23. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor leszoktam csupán akaraterőből ( aztán 6 hónap után vissza majd megint le..) 5 év cigizés után. Én is kajáltam kínomban kellett valami ami lefoglalja a kezemet....hülyén hangzik de így van.

Sikeresen felszedtem vagy 10 kilót...

Férjeddel legyél nagyon megértő, eszméletlen kínokat él át.

Orális fixációját pedig enyhítsd, szeletelj fel neki vékony csíkokra nyers répát pl. ( Én szerettem úgy hogy később elkezdtem azt rágni.. )

Ha végképp nem megy, 1 hónap után sem akkor javaslom az elektromos cigarettát mint végszükségleti megoldást.

2011. jan. 24. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első két hét volt ilyen, egyfolytában diót ettem. Most tartok a 4. hét végén cigi nélkül, és már semmi bajom nincs, hála az égnek. :)
2011. jan. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!