Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez a cigi miatt van? (Lent bőv. )

Ez a cigi miatt van? (Lent bőv. )

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3 hónapban elég sokat(kb.2doboz/nap) cigiztem.

Kedden elhatároztam,hogy többet nem nyújtok rá,azóta szabályosan rosszul vagyok.

Egész nap remeg a kezem,napközben többször is megszédülök,és ahogy a környezetem észrevette,nagyon ingerlékenyebb vagyok.

Ma rágyújtottam végül egy szálra,határozottan jobban lettem,egy ismerősöm pedig megkérdezte,hogy mi történt,jobb kedvem van,mint a héten bármikor.

A rosszul lét,majd a jobban levés a cigi miatt volt?

Nem szeretnék rászokni.

2011. jan. 20. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A nikotin függőség, olyan, mint bármilyen kemény drog függősége. Pszichikai függés mellett kialakul a fizikai függéség is,ami azt jelenti,hogy ha megvonod magadtól a nikotint rosszul lét jelentkezik.
2011. jan. 20. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:

XD

Ez jó. Napi 2 doboz, azaz 40 szál környékén aggódsz azon, hogy nem szeretnél rászokni.

Igen, a cigi miatt volt, elvonási tünetek.

Méghozzá elég durvák. :S

2011. jan. 20. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor jössz rá tényleg mennyire káros a cigi. Légyszi, legyen még egy kevés akaraterőd, és tedd le azt a mocskot. :)
2011. jan. 20. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:

a napi 2 doboz szerény véleményem szerint sok,de ha le akarsz szokni NE 1 nap alatt tedd!!!!!

én ugy szoktam le hogy pl napi egy dobot volt az "adagom"

és minden nap eggyel kevesebbet és most egy doboz kb 1-2 hétig elég már...

2011. jan. 20. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
*doboz
2011. jan. 20. 21:35
 6/6 anonim válasza:

Az utolsó hozzászólónak: Ha egy doboz x ideig elég, akkor még mindig dohányzol, tehát ne mond, hogy leszoktál :D

Én 3 hónapja nem gyújtottam rá, előtte 8 évig dohányoztam (napi 1 doboz kb)

Az első pár nap nem könnyű ez tény. Természetesen amiket írtál az az elvonási tünetek miatt volt. Nekem egy biorezonanciás kezelés segített. Én is úgy gondoltam kamu, aztán a bnőm elrángatott... Sokkal könnyebb volt így letenni.

Bocs az offért...

2011. jan. 21. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!