A 100s arany marlboro jó nem nagyon erős? A torkot ugye nem kaparja?
Figyelt kérdés
Jah és lehet e kapni 100s ban úgy általában?2011. jan. 16. 12:50
1/7 anonim válasza:
1007hosszú, persze hogy lehet, de 100's ból csakis a pirosat, az a legjobb, én nekem speciel az a kedvencem
2/7 A kérdező kommentje:
és ugye barna a vége? a 100s nak is?
2011. jan. 16. 14:10
3/7 A kérdező kommentje:
És amúgy dohányzás után erősen lehet érezni?
2011. jan. 16. 14:59
4/7 anonim válasza:
A válaszoló vagyok, először is, igen barna a szűrője, amitől egyrészben jobb az íze, másrészben meg rajabb, haradmik részben, meg próbáld ki a kék Lucky Strikeot, a szagot gondolom a korod miatt kérdezd, meg mert még sose cigiztél, és fiatal vagy, nem akarsz lebukni, hát, a marlbinak eléggé erős a szaga, megfogja rendesen a ruhádat, de ha csokis AXE-ot használsz, akkor még 4-5 szál után sincsen szagod, legalábbis nekem ez atapasztalatom. Egyébként hány éves is vagy, midneféle kamu nélkül? Én egyébként mostanség piros, kék luckyt, piros marlbit, vagy kék piros multit szívok
5/7 anonim válasza:
hja és csak anniy még hogy nekem a 100asban erősebbnek tünik a dohány
6/7 anonim válasza:
Személy szerint jó ideje normál arany marlborot szívok de amikor benzinkutnál megláttam a 100's fajtát azonnal elkezdtem azt szívni! Jobban megéri és az íz ugyanolyan :)
Csak több van belőle! :D
7/7 anonim válasza:
Én is azt szívok mióta elkezdtem cigizni :)Én nagyon ajánlom, szerintem ez a legjobb cigi. Erős szaga van a ruhán és kézen egyaránt, de nagyon jó íze van.
17 / f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!