Miért kívánom állandóan a cigit?
hát te szépen rászoktál:)
Tudsz ellene tenni, de azt először fejben kell eldönteni, hogy NEM ÉS IGEN IS NEEEM!!:)
22L
én egy után rászoktam:(
első alkalom óta cigizek
Kedves Kérdező!
Minden bizonnyal a cigaretta ellazító hatását keresed újra.
Én is amikor rászoktam így voltam vele.
Az első fél/egy doboznál még ott van azaz érzés hogy egy kicsit beszédülsz és megnyugszol a cigarettától. De ez az érzés nagyon hamar elmúlik és már nem azért fogsz cigizni, mert jó amikor szívod, hanem azért mert rosszul vagy amikor nem!
Ne gyújts rá többet ha meg tudod állni!
Én 8 év után szoktam át elektromosra, és 1 hónap nemdohányzás után elszívtam egy rendes cigit és ugyanazt tapasztaltam amit a legelején, majd rosszul lettem a cigiszagtól és nem is gyújtottam rá azóta sem rendesre.
Tehát az előző válaszolóknak igaza van emiatt, a nikotinra nem lehet csak úgy hirtelen rászokni 1 cigi után testileg. Lelkileg viszont igen!
Szóval ha ennyire kívánod találj magadnak egyéb elfoglaltságot , pl mozdulj ki ,üvölts, bármit ami nem cigarettázás, komolyan hidd el hogy nem éri meg.
Minden jót!
Rá még nemigen szokhattál.Egyszer néztem egy térképet az emberi agyról.A nikotin ugyanazon a területen fejti ki a hatását,ahol az LSD és az opiátok (heroin,ópium).Kerüld el!
Tényleg nagyon könnyű rászokni!Anno én is 1 szállal kezdtem (12 évesen),15 év kellett,hogy megszabaduljak tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!