Rászokott a barátnőm, mit csináljak?
Szóval a következő történt: Rászokott a cigizésre,és ma amikor meglepetésből felmentem hozzá,épp cigizett,megpróbálta dugdosni,de nem sikerült neki. Jól tudja hogy mást nem utálok annál jobban,ha valaki dohányzik. Jómagam sportember vagyok,igaz az egész családom dohányzik,de az nekem épp elég tétel,hogy én ne tegyem,és egyszerűen undorodok,még a füstjétől is. Az az egy kikötésem volt annó,hogy soha-soha ne szokjon rá. Viszont szerelmes is vagyok,tipikusan ő az a lány akire vágytam egész életembe,és nem lennék képes eldobni ez miatt. MIT TEGYEK??
Undorító.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Köszi a választ! Valóban így történik,hogy odafigyel a dolgokra,csak akkor is az a furcsa érzés,hogy az az egy dolog,ami ugymond a "gyengepontom" azt ő kihasználja.Legszörnyübb a te történetedhez képest,hogy ő szerintem jóval többet elszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!