Napi 4-5 szál cigi soknak számít? /kék pall mall/
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 00:49
12/15 anonim válasza:
nos szerintem attól függ.. ha a 80at meg akarod élni akk igen, ha ezzel akarsz holnapra öngyilkos lenni akkor javaslom hogy húzz bele
13/15 szipike75 válasza:
ez egy relatív kérdés.... én 6 hónapja szoktam le a cigiről nem titkolom anyagi okok miatt, ha most napi 4-5 szálat szívnék sok lenne. a párom cigizik ő neki nincs annyi akarat ereje mint nekem, hogy leszokjon de ha ő napi4-5 szálat szívna örülnék mert mégsem 1 egész doboz......tehát nézőpont kérdése egész én csak javasolni tudom hogy ha már kibírod a napi 4-5 szálat akkor az is már minek?? jobb a közérzetem mióta nem dohányzom nem vagyok büdös bagó szagú stb......
14/15 anonim válasza:
Már bocs, de ha ilyen alap dolgokat nem tudsz a cigiről, akkor minek dohányzol?? Jó hogy nem azt kérdezed meg, hogy káros-e a cigaretta a szervezetedre.... -.-
15/15 anonim válasza:
hát ha csak vagy 50 évig akarsz élni és nem célod h mondjuk a 80at megérd akkor nem sok.. de ugye rákos lehetsz meg ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!