Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek 13 éves fiamnak...

Szerintetek 13 éves fiamnak vegyek egy vizipipát? Persze ha megis veszem csak nikotin mentes dohányrol leeht szó.

Figyelt kérdés
nemtudom mit csináljak :(
2010. dec. 23. 19:39
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
A cigizés csak önkontroll kérdése, a pipát meg akkor vedd meg neki, ha tudod róla, hogy elég komoly ahhoz, hogy betartsa amit mondasz neki. Én 4 éve pipáztam először, azóta 2 havonta olyan 1-2 alkalommal pipázok (26 éves vagyok) de sohase cigiztem. A cigit még 15 évesen próbáltam ki, de azóta ha 2 szálat szívtam el összesen lehet még sokat is mondok. Ez nem az életkoron múlik, hanem a természetén, és épp ezért CSAKIS A TE DÖNTÉSED!
2011. júl. 12. 10:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Én 14 éves fiú vagyok,és én kiharcoltam,hogy vehessek egyet,mondjuk nem dohánnyal,hanem Shiazo-val,mivel az állítólag tuti,hogy nikotinmentes.

http://www.youtube.com/watch?v=sRlMFEB1ZFQ&feature=related

Egyébkét a Shiazo állítólag sokkal jobb,mint a dohány,mivel nagyobb a "füstje"(ami ugyebár csak vízgőz,mint azt tudjuk",és sokkal ízletesebb is.

2011. júl. 12. 13:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát ne, könnnyen rá lehet szokni a vizipipa sok esetben káros...

Viszont, ígíis úgyis kipróbálja, meg inkább a haverjáét szívja, társaságban különben is jobb, meg neked is gazdaságosabb.:)

2011. júl. 12. 20:37
 24/27 anonim ***** válasza:
71%

azért én "taknyos kölyök" is szeretném elmondani a véleményemet, ha nem gond ;)

Az én baráti körömben sokan összeülnek néha vizipipázni. Néha én is.

Szerintem ez ink. egy társas tevékenység újabban. Én még nem hallottam olyat, hogy valaki rászokot, és meg is mondom miért (csak magámvélemény): vegyük pl. a cigit példának. Állsz a pirosnál/az utcán/parkban, és rágyújthatsz egy szál cigire... na, a vizipipát senki nem fogja cipelgetni magával egész nap. Amíg a cigit egyedül is sokszor szívják, a vizipipa, mint említettem, inkább társas tevékenység. Amikor új, lehet hogy kipróbálja egyedül is, de mikor már engedik és szabad, és miníg ott van, hidd el, hogy csak hetente-héthetente fog a haverjaival összeülni pipázni, meg beszélgetni. És hoppá! micsoda öröm, hogy otthon van, és nem a városban lődörög, és ki tudja hogy hol van...

szerintem nem olyan nagy dolog ez a vizipipa... régen én anyukám is tisztára a szívéhez kapott h vizipipáztam... most meg kb nem is érdekli.

És szerintem hogy mit kaphat a fiúcska, az nem a korán, hanem az érettségén múlik... és persze az anyukáján :)

L/16

2011. júl. 12. 21:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megveheted neki és nem muszály nikotin mentes dohányt ugyanis a víz megszűri benne a nikotint arra ügyelj hogy vizet töltsön bele és ne vodkát
2011. júl. 13. 01:06
 26/27 anonim válasza:
Vegyél neki shiazot követ az nikotin és,kátránymentes azt szívja
2012. márc. 18. 07:18
 27/27 anonim válasza:

Ne enged meg!!! oylan mint ha emg engednéd neki hogy cigizen!úű

ugyan ugy fertözi vele a tüdejét meg hát így fog ár szokni a vigire!

mert ügye bar a cigi oclsóbb :) mint a vp dohány

2013. okt. 2. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!