Szerintetek 13 éves fiamnak vegyek egy vizipipát? Persze ha megis veszem csak nikotin mentes dohányrol leeht szó.
Szerintem csak dísznek vedd neki maximum.
Nekem 14-15éves koromtól van pipám, szüleim nem tudtak elején róla.
Most is csak édesanyám tudja.
Nem csinált nagy felhajtást, mivel a kolléganőjének a fiának is van 1...
Nikotin mentes dohány? Mutatsz 1et nekem is?:)
Naa, ha a fiad szeretné a "tiltott gyümölcsöt" akkor legyen olyan tökös és szerezze is meg magának. Én nem ismerek nikotin mentes dohányt, lehet az én hibám.
Nem vagyok öreg, illetve szülő sem, de nem hiszem hogy egy ilyen dolgot egy ilyen kis srácnak neked kelljen megvenned, nyilván fogja szívni haveroknál, nem kell érte megfojtanod, de semmiképpen nem egy olyan jó dolog a vízipipa sem.
Persze, nem büdös, nem áll be tőle az ember , kevésbé káros, de akkor is ez nem egy olyan dolog amit egy 7. es kissrácnak kell csinálnia... majd pár év múlva.
19:54-es!
Én nem a koromra támaszkodva tiltanám meg neki, hanem mert még gyerek, mert mint szülő így gondolkodna.
De ha a gyerek megszerzi így is- úgy is, akkor már az apjával használja!:)
Milyen hülye gyerekek vannak, akik ilyen fiatal korban már ilyeneket akarnak csinálni. És ez azt jelenti, hogy később se kell!
14/F
Egyértelműen nem! Nikotin mentes dohány? Ugyan már, nem tudom miért lovagolnak mostanában azon a "féltő szülők". Egy tizenhárom éves gyereknek szerintem nem normális vizipipát venni. Hacsak nem akarod hogy olyan legyen később mint én... (cigi, kannás bor stb...)
17/F
- 13 éves taknyos kölyöknek vizipipát? Hol élsz te az isten szerelmére... Majd 17-18 évesen vesz magának
- Nincs nikotin mentes dohány
- A vizipipa füstjében ellenben NINCS nikotin, mivel a nikotin egy vízoldékony vegyület, így fennakad a vízben
- Mellesleg a dohánytermékekben a nikotin egyáltalán nem legveszélyesebb mérgező anyag, sőt, tulajdonképpen maga a nikotin a függésért felelős, annyi bagót, amitől nikotinmérgezést kapsz nem lehet elszínvni. A füst szárazanyagtartalma a káros.
- fure, hogy pocok91 a nickje egy anyukának, akinek 13 éves gyerek van...
köszönöm a válaszokat , énsem szeretnék neki vizipipát venni:(
De egésznap ezzel nyaggat
A soex dohányra gondoltam az a nikotin mentes dohány
Utolsó:
Hogy a viharba ne lehetne annyit elszívni, hogy nikotinmérgezést kapjon valaki?! Ültess le dohányozni olyat, aki még életében nem gyújtott rá, nyomjon el 5-6 szálat zsinórban :).
Mi, tudatlanok, kitaszítottak kik dohányzunk, a nikotinnal szemben egyre magasabb toleranciát építünk ki. Persze, ha lenne annyi eszünk, hogy letegyük a rohadt füstrudat, ez a tolerancia szint a nikotin ürülésével együtt folyamatosan csökkenne. Ha már így alakult, legalább ennyi előnye van: magas rezisztációt élvezünk egy méreggel szemben. haha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!