Szeretnék egy tuja kendert növeszteni a szobába, lámpa nélkül is kihajtana? Mert ablakba lenne a szobába.
Figyelt kérdés
Bocs a megfogalmazási hibákért csak nagyon fáradt vagyok. Ja és előre ne irkáljatok olyanokat hogy börtönbe kerülhetek, meg stb. Csak a kérdésre adjatok választ létszíves.2010. dec. 20. 17:12
21/34 A kérdező kommentje:
:D:D:D Kösz bóknak veszem.
2010. dec. 26. 17:45
22/34 anonim válasza:
Hülyegyerek ,nem azér nem akar lámpázni mert nincs bevezetve áram hanem mert nap 12/24 órájában mennie kell legalább 2 CFL izzónak.Azmeg nem olcsó tudod.Sőtt az izzó is olyan 6000ft.
23/34 A kérdező kommentje:
Ott a pont az utolsónál, ám már lényegtelen ez a kérdés. És igen elég hülyén fogalmaztam mert siettem és fáradt is voltam. Mindenkitől elnézést kérek ezért. Minden választ köszönök. Azóta már megtanultam pár dolgot, és úgy döntöttem hogy out-ba csinálom majd. Ám olvastam valahol hogy 5 tő alatt csekély a büntetés. Ez bővebben mit is takar? Már mint a "csekély büntetés" kifejezés. Kisebb fajta pénz bírság vagy rendőrtől függően nem is törődnek vele? Mert halottam olyat hogy elkaptak valakit akinek otthon nem tudom hány töve volt és nem csináltak vele semmit csak figyelmeztették.
2010. dec. 27. 15:46
24/34 anonim válasza:
Bár úgy volna.Választhatsz 6 hónap elterelést 3-5 év börtön helyett.
25/34 anonim válasza:
nem bóknak szántam .. szerinted mit takar az, hogy csekélyebb pénzbírság.. ? annyira buta vagy :(
26/34 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy Te minek szántad hanem, az hogy Én minek vettem. "Kisebb fajta pénz bírság vagy rendőrtől függően nem is törődnek vele?" Ezt le írtam, és lááááám, lás csodát ott van az is hogy pénz bírság. Szóval gondoltam rá. Meg ha saját célra akarom termelni akkor mi van? Miért kellene mástól vennem 2500 ft-ért egy gramm ismeretlen minőségű füvet? Én inkább sokkal olcsóbban meg "csinálom" magamnak és akkor tudom hogy milyen minőség az, és nem csak úgy kidobni a pénzt 1 gramm majorónára. Pont!
2010. dec. 28. 14:26
27/34 anonim válasza:
Az elején azt írtad, hogy tuja kender. Most a végén meg majoróna. Ez lenne a latin neve? És erre is rá lehet szokni?
28/34 A kérdező kommentje:
-.- ......
Tuja kendert elírtam, cannabis sativára gondoltam.
A majoránna az meg egy növény, és össze vágva hasonlít a fűre. Kezdőket át szoktak vele b*szni.
2010. dec. 29. 14:56
29/34 anonim válasza:
Csináld akkor meg magadnak, de ennek van más módja is, mit itt kérdezősködni róla, ez annyire alpári már ..
Dolgozzuk fel, hogy nem legális Mo-n és viselkedjünk is már úgy, hogy ez valamennyire tabu .. pont az ilyenek miatt, mint Te, b*szik rá mindenki..
És rettentően örülök, hogy tudod, mit jelent, az hogy csekély bírság.
30/34 A kérdező kommentje:
Énmiattam miért b*szik rá mindenki?
2010. dec. 30. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!