Szeretnék egy tuja kendert növeszteni a szobába, lámpa nélkül is kihajtana? Mert ablakba lenne a szobába.
:D:D:D:D Utsó: Nyáron a kinti termesztéshez nem kell semmi végül is igaz nem? Mert itt ahol Én lakok valaki egy erdőben termesztett ahol szinte null. fény jutott a kicsikre. Ez az utsó előtti ORFK-s meg blábláblábláááá. Attól félek Én, le is hugyoztam a félelemtől a bokámat. De ha holnap nem lesznek itt 15-17 közt megkell hívnod egy sörre. És még pluszba be is perellek mert addig is az izgalomtól nem tudtam maszturbálni. Nah de a témára vissza térve. Én nekem egyik haverom azt mondta hogy neki az egyik haverja annyit csinált hogy kicsirjásztatta, beletette egy cipő dobozba és "felb*szta" a szekrény tetejére, locsolta, és ugyan úgy kihajtott. Vagy ez így növény függő hogy egyik kényes másik nem? Nem ipari méretekbe akarom, csak ilyen itthoni lazulásra. Saját célra.
Szavazzunk: Legyen-e legális Magyaro.-on a répa?
Én igenre szavazok.
Uí.: Répa=zöldség=zöld=fű=cannabis
1.Őőőőő ezt benézted mert eddig csak kétszer téptem. És az is régen volt.
2. A fű az alkohollal ellentétben nem roncsolja az agysejteket, nem kell elhinni mindent ami a TV-ben van.
3. A Te agysejtjeid sem lehetnek százasok mivel a kérdésben leírtam direkt hogy létszíves Csak a kérdésre adjatok választ. Szal nagyon jó felfogó képességed lehet, gratulálok. Minden elismerésem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!