Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék egy tuja kendert...

Szeretnék egy tuja kendert növeszteni a szobába, lámpa nélkül is kihajtana? Mert ablakba lenne a szobába.

Figyelt kérdés
Bocs a megfogalmazási hibákért csak nagyon fáradt vagyok. Ja és előre ne irkáljatok olyanokat hogy börtönbe kerülhetek, meg stb. Csak a kérdésre adjatok választ létszíves.
2010. dec. 20. 17:12
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Érthetőbben füvet.
2010. dec. 20. 17:12
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
kevés neki a benti fény, lámpa nélkül semmi sem fog történni.
2010. dec. 20. 17:21
 3/34 anonim ***** válasza:
32%
Az ORFK kábítószerrel való visszaélés alapos gyanúja miatt, eljárást indít Ön ellen. Az iménti beszélgetést és az IP címét mentettük, személyes adatait az IP címhez tartozó internet szolgáltatón keresztül feldolgozzuk. Kérjük tartózkodjon otthon 15 és 17 óra között az ügyvédje jelenlétében.
2010. dec. 20. 17:28
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
hozzám is jöhetnek az urak, itt 5 tő van. :)
2010. dec. 20. 17:52
 5/34 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D Utsó: Nyáron a kinti termesztéshez nem kell semmi végül is igaz nem? Mert itt ahol Én lakok valaki egy erdőben termesztett ahol szinte null. fény jutott a kicsikre. Ez az utsó előtti ORFK-s meg blábláblábláááá. Attól félek Én, le is hugyoztam a félelemtől a bokámat. De ha holnap nem lesznek itt 15-17 közt megkell hívnod egy sörre. És még pluszba be is perellek mert addig is az izgalomtól nem tudtam maszturbálni. Nah de a témára vissza térve. Én nekem egyik haverom azt mondta hogy neki az egyik haverja annyit csinált hogy kicsirjásztatta, beletette egy cipő dobozba és "felb*szta" a szekrény tetejére, locsolta, és ugyan úgy kihajtott. Vagy ez így növény függő hogy egyik kényes másik nem? Nem ipari méretekbe akarom, csak ilyen itthoni lazulásra. Saját célra.

Szavazzunk: Legyen-e legális Magyaro.-on a répa?

Én igenre szavazok.

Uí.: Répa=zöldség=zöld=fű=cannabis

2010. dec. 20. 18:00
 6/34 anonim ***** válasza:
66%
Én is támogatom :) legalább több lesz az ilyen hozzád hasonló hülye ember :D :D
2010. dec. 20. 18:17
 7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Bóknak veszem. :D:D:D
2010. dec. 20. 18:45
 8/34 anonim ***** válasza:
83%
azért a kérdésből is egyértelmű, hogy nem csak a magyar oktatási rendszer színvonala van a béka segge alatt, de a füvezés bizony írtja az agysejteket....
2010. dec. 20. 18:50
 9/34 A kérdező kommentje:

1.Őőőőő ezt benézted mert eddig csak kétszer téptem. És az is régen volt.

2. A fű az alkohollal ellentétben nem roncsolja az agysejteket, nem kell elhinni mindent ami a TV-ben van.

3. A Te agysejtjeid sem lehetnek százasok mivel a kérdésben leírtam direkt hogy létszíves Csak a kérdésre adjatok választ. Szal nagyon jó felfogó képességed lehet, gratulálok. Minden elismerésem a tied.

2010. dec. 20. 19:16
 10/34 anonim ***** válasza:
nyáron kint mehet, 4-5óra direkt napfény elég neki naponta, viszont az erdőben lehet hogy csak ilyen 50grammot hoz egy tő, vagy annyit sem. sőt, ha nem kültéri fajta, vagy csak melegebb égtájra van kitenyésztve, akkor előfordulhat, hogy semmit.
2010. dec. 20. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!