Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék egy tuja kendert...

Szeretnék egy tuja kendert növeszteni a szobába, lámpa nélkül is kihajtana? Mert ablakba lenne a szobába.

Figyelt kérdés
Bocs a megfogalmazási hibákért csak nagyon fáradt vagyok. Ja és előre ne irkáljatok olyanokat hogy börtönbe kerülhetek, meg stb. Csak a kérdésre adjatok választ létszíves.
2010. dec. 20. 17:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szépen köszönöm. Még annyit hogy ha bent csinálom ablakba, átlagba szoba hőmérsékleten, max este fele meg reggelente megy le a hő fok, de azt megoldanám úgy hogy a radiátor mellé tenném, akkor ha nem kap nap fényt akkor ki se nő? Ennyire fontos neki a napfény? És mennyi ideig tart a csirázástól a "szüretelésig" az időszak?
2010. dec. 20. 20:22
 12/34 anonim ***** válasza:

aki a virágot szereti, ugye.

én sosem próbáltam még csak úgy betenni, mint egy filodendront, igazán meglepne ha meg is nőlne, és ki is virágzana, de nyilván örülnék neki.

kint fél év alatt érne meg, lámpával is három és négy hónap között van bent, tehát szerintem szobanövényként annál hamarabb semmiképp. ha egyáltalán. :)

2010. dec. 20. 20:39
 13/34 anonim ***** válasza:

19:16 1. lapozd fel az irónia és a szarkazmus szavakat az értelmező kéziszótárban LÉGYSZÍVES

2. nincs tévém

3. beépített helyesírás ellenőrző ;)

2010. dec. 20. 20:42
 14/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:42

Jó, igazad van. Elnézésedet kérem. LÉTSZÍVES bocsáss meg.

2010. dec. 20. 22:33
 15/34 A kérdező kommentje:
Bocs utána néztem. Légy szíves.
2010. dec. 20. 22:37
 16/34 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá,de ha igazi jó füvet akart termeszteni,akkor azt melegházban(vagy lámpával melegítéssel),megfelelő mennyiségű folyadék és fény segítségével éred el.Amúgy a természetben sok vadkender terem,de a minősége nem ér sokat.Nem hiába termesztik melegházakban és egyéb jól felszerelt szobákban stb.
2010. dec. 22. 12:45
 17/34 anonim ***** válasza:

Ez nagyon függ a fajtától is.Pl az easy rider meg az ehhez hasonlók vagy akár a mexican sativa lehetséges.

De itt nem a "kinőlés" a probléma hanem a virágzás.Na oda kell tudás a fényhez hogy beinduljon,hacsak nem autoflowering a mag.

www.kenderforum.info de itt mindent megtalálsz.

2010. dec. 24. 01:50
 18/34 A kérdező kommentje:
Kenderforumot olvasom 4 napja, kezdőknek kegyetlen hasznos oldal. Nagyon sok mindent meglehet ott tudni. Ám köszönöm a kommenteket. De elgondolkoztam az egész indooros termesztésen és inkább tavasszal csinálnám outdoorba 1-2 hét előneveléssel. Havertól vettem magot aztmondta bírja az outdooros kiképzést. Azt mondta hogy Sativa a mag.
2010. dec. 24. 09:47
 19/34 anonim ***** válasza:
És miért kellene lámpa nélkül növeszteni? Nincsen bevezetve az áram? És ezt télleg így hívják? Tuja kender?
2010. dec. 25. 21:38
 20/34 anonim ***** válasza:

akkora gyökér vagy.. kb lehetsz 16 éves, ezekről nem szokás beszélni, tudod ?:)

Böngészd a netet, és keresgélj ott, de ne itt nyomorékoskodj .. nem tudsz az egészről semmit, nem egy vmi nem világos, hanem az egészről lóf.szt se tudsz..

gondolom te is azok közé tartozol, akik a buszon telefonba ordítják, hogy : jaj te f.sz nem tudok mára füvet szerezni ..

ha életedben kétszer füveztél és csak saját lazulásra akarsz szívni, akkor vegyél ..

2010. dec. 26. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!