Szeretnék egy tuja kendert növeszteni a szobába, lámpa nélkül is kihajtana? Mert ablakba lenne a szobába.
aki a virágot szereti, ugye.
én sosem próbáltam még csak úgy betenni, mint egy filodendront, igazán meglepne ha meg is nőlne, és ki is virágzana, de nyilván örülnék neki.
kint fél év alatt érne meg, lámpával is három és négy hónap között van bent, tehát szerintem szobanövényként annál hamarabb semmiképp. ha egyáltalán. :)
19:16 1. lapozd fel az irónia és a szarkazmus szavakat az értelmező kéziszótárban LÉGYSZÍVES
2. nincs tévém
3. beépített helyesírás ellenőrző ;)
A válasz megírásának időpontja: ma 20:42
Jó, igazad van. Elnézésedet kérem. LÉTSZÍVES bocsáss meg.
Ez nagyon függ a fajtától is.Pl az easy rider meg az ehhez hasonlók vagy akár a mexican sativa lehetséges.
De itt nem a "kinőlés" a probléma hanem a virágzás.Na oda kell tudás a fényhez hogy beinduljon,hacsak nem autoflowering a mag.
www.kenderforum.info de itt mindent megtalálsz.
akkora gyökér vagy.. kb lehetsz 16 éves, ezekről nem szokás beszélni, tudod ?:)
Böngészd a netet, és keresgélj ott, de ne itt nyomorékoskodj .. nem tudsz az egészről semmit, nem egy vmi nem világos, hanem az egészről lóf.szt se tudsz..
gondolom te is azok közé tartozol, akik a buszon telefonba ordítják, hogy : jaj te f.sz nem tudok mára füvet szerezni ..
ha életedben kétszer füveztél és csak saját lazulásra akarsz szívni, akkor vegyél ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!