Mikortól lesz olcsóbb a cigi?
azt tudom h a szofi már 540 de a többi?
azt hallotam a viceroy 450 lesz
Helyes.
Dráguljon is! Remélem nem lesz annyi sok ******** dohányos, aki velem szivatja a füstjét.
Remélem Orbán Viktor elintézi hogy jó magas legyen az ára!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor legalább a buszmegállóban,vagy szabadtéri koncerten a sok pipogya nem pöfékelne össze-vissza másokra!!
Szabad emberek vagyunk ott gyújtunk rá ahol akarunk.
Amúgy meg ha tényleg olyan nagyon drága lenne az se jelentene semmit mivel ha egyszer kell valami akkor így is úgyis megveszem vagy ha más nem akkor külföldről...
Helyes,vedd csak meg.
Sajnálom szegény hozzátartozóidat:-(
sztem meg a cigi árának emelése azért vmennyire csökkentené a dohányosok számát. itt vagyok pl én, amióta a saját pénzemből élek, azon vagyok, h minél kevesebbszer kelljen venni. így csökkentettem az adagom egy dobozról napi 2-5 szálra.20 éves vagyok, magasról leszarom, h mi bajom lehet tőle(amellett, h tudom minden kockázatát szinte), de úgymond az ára segített, h minél kevesebbet szívjak.
persze sok szerencsétlen inkább megveszi minden nap, mert gyengék leszokni. persze van akinek ez nem költség, de aki állandóan az árát szidja, és ugyanúgy a cigit szívja, azt csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!