Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikortól lesz olcsóbb a cigi?

Mikortól lesz olcsóbb a cigi?

Figyelt kérdés

azt tudom h a szofi már 540 de a többi?

azt hallotam a viceroy 450 lesz

2010. dec. 1. 18:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
előbb eladják a még raktáron lévő drágábbakat, mert utána rájuk száradna. logikus.
2010. dec. 1. 18:37
 2/16 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy januártól drágulni fog a cigi ára...
2010. dec. 1. 19:26
 3/16 anonim ***** válasza:
11%

Helyes.

Dráguljon is! Remélem nem lesz annyi sok ******** dohányos, aki velem szivatja a füstjét.

2010. dec. 1. 20:05
 4/16 anonim ***** válasza:
hát nálunk pl már a multi is 570 :)
2010. dec. 1. 20:15
 5/16 anonim válasza:
27%

Remélem Orbán Viktor elintézi hogy jó magas legyen az ára!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor legalább a buszmegállóban,vagy szabadtéri koncerten a sok pipogya nem pöfékelne össze-vissza másokra!!

2010. dec. 1. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

Szabad emberek vagyunk ott gyújtunk rá ahol akarunk.

Amúgy meg ha tényleg olyan nagyon drága lenne az se jelentene semmit mivel ha egyszer kell valami akkor így is úgyis megveszem vagy ha más nem akkor külföldről...

2010. dec. 1. 22:44
 7/16 anonim válasza:
23%

Helyes,vedd csak meg.

Sajnálom szegény hozzátartozóidat:-(

2010. dec. 2. 10:07
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
miért kell egymást szidni? Akinek erre van szüksége dohányozzon. Ez a baj az emberekkel,hogy nem tudnak alkalmazkodni. Ennyi erővel én azt mondom hogy emeljék a benzin árát (annak ellenére hogy nekem is van autóm) hogy kevesebb ember üljön autóban és mikor sétálok a lányommal ne a büdös kipufogógázt szagoljam a városban
2010. dec. 2. 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:

sztem meg a cigi árának emelése azért vmennyire csökkentené a dohányosok számát. itt vagyok pl én, amióta a saját pénzemből élek, azon vagyok, h minél kevesebbszer kelljen venni. így csökkentettem az adagom egy dobozról napi 2-5 szálra.20 éves vagyok, magasról leszarom, h mi bajom lehet tőle(amellett, h tudom minden kockázatát szinte), de úgymond az ára segített, h minél kevesebbet szívjak.

persze sok szerencsétlen inkább megveszi minden nap, mert gyengék leszokni. persze van akinek ez nem költség, de aki állandóan az árát szidja, és ugyanúgy a cigit szívja, azt csak sajnálni tudom.

2010. dec. 2. 16:38
 10/16 anonim válasza:
0%
Én remélem nem lesz drágább^^
2010. dec. 4. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!