Melyik az olcsóbb cigi?
Figyelt kérdés
Amiket még el is szívok:
GoldenGate
Bond
Viceroy
Next
Melyik ezek közül jelenleg a legolcsóbb? ja és légyszi ne írjátok h takarodjak le a boltba megnézni.
2011. júl. 13. 11:29
1/7 anonim válasza:
Már régen vettem cigit, de ahogy emlékszem a bond és a viceroy általában ugyanannyiba kerül: 540 körül mozog az ára, a next-et nem tudom, a goldengate mindig olcsóbb volt, 500 alatt volt mikor még legutoljára vettem
3/7 anonim válasza:
Hát figyelj, ez bolttól függ.
De szerintem ezek közül a Bond, de naggyából ugyanannyi az árkategória, max. eg 10-20 forint különbség van köztük. [Nálam a Bond 540, a Next 560, a Viceroy, 580, Goldengate pedig szintén 580]
5/7 anonim válasza:
Csak zárójelben jegyzem meg: az egészséget figyelembe véve nincs olcsó cigi!
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. júl. 14. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!