Mien aromás cigiket ismertek? És mien árban?
Figyelt kérdés
Az oké hogy van a narancs pallmall, meg mentolos van majnem az összes márkában, de ezen kívül?? Úgy tudom van cherrys is de meik márkában és mien árban??:$2010. nov. 24. 18:36
2/5 anonim válasza:
narancs pall mall xDDDD
az nem azért narancs mert narancs izű hanem mert náluk ez a jelzés a gyengébb cigire mint máshol szürke,halványkék,fehér,sárga...
On: Djarum az kvafinom csak b*szottdrága.
én inkább szivarkákat ajánlanék. az ilyen izesitett cigik nem tul jok, amik olcsok, de a szivarkák... hmm
400-500 Ft-tol már lehet kapni nagyon zsír 5-10 szál/doboz szivarkákat.. és tényleg finom. Nagyobbak közül az Ász szivarka: 5 db van benne kicsit vastag, szipkás. van belőle cherrys és vaniliás. nemtom az árát most de 6-7száz körül van. Szerintem ez a legjobb ár/minőségbe, de aki tud jobbat az szoljon. :D
3/5 anonim válasza:
Drajum Black, Cherry, Vanillia. 1550ft
Vagy vehetsz töltőt, ízesített dohányt meg hüvelyt.
4/5 anonim válasza:
én dóznival sirítom a blázt és megtaláltam azt a dohányt, ami annyira más, hogy amióta azt szívom, nem izlik más cigi. ez az excellentnek a szilvás dohánya. egy csomag 1500 pénz
5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló hol lehet olyan dohányt venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!