Cigi és edzés együtt?
Figyelt kérdés
Cigizek ,de amugy sportolok és nem eszek egésszégtelenül akkor ez így mennyire káros? Napi pár szálat szívok csak mert jólesik a kávéhoz.tegnap 18:56
1/4 Senior Séf 

válasza:

Fene tudja. 50 év nagyokos tiniként én is ezt csináltam, azzal az eltéréssel, hogy nem apróztam el, füstöltem, mint a gyárkémény.
2/4 anonim 

válasza:

Én úgy vagyok vele, ha már "szeretem a testemet" és foglalkozok vele, akkor a cigizést is abbahagynám. Tehát ha már egészségesen akarok élni, akkor csinálom rendesen – bár ez csak az én felfogásom.
3/4 Janaqks 

válasza:

A cigi mellékhatásai nem csökkennek csak mert sportolsz. Ugyanolyan káros marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!