Hosszú Katinkával szeretnék együtt úszni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet, hogy hülyén hangzik, de Katinkával szeretnék együtt úszni, egyszer ha úgy hozza az élet... Én is úszom verseny szerűen és nekem ő a példaképem! Szerintetek hogy lehetne ilyet összehozni? Persze nem ingyen, szerintetek mennyiért vállalná?2017. júl. 31. 22:01
1/7 anonim válasza:
Katinka valószínűleg szóba sem állna veled. Ha mégis, akkor meg a fenekét látnád csak a vízben, ahogy nagyon gyorsan távolodik. Ezt nem bántásból írtam.
2/7 anonim válasza:
Van úszóiskolája, jelentkezz oda és úszhattok együtt, ha elég jó vagy. Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Második, mi a neve az iskolájának?
2017. júl. 31. 22:10
5/7 anonim válasza:
Láttam már többször fotót, ahogy nálunk "együtt" úszik időnként a kisiskolásokkal. Remélem, hogy jövőre már az én kisfiam is tud majd vele találkozni.
Ilyenkor előny, hogy az ember bajai :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Perste! De sajnos nincs olyan ismerősöm :)
2017. aug. 2. 07:43
7/7 anonim válasza:
Iron Aquatics nyílt napokra már tudsz jelentkezni az oldalon :)) sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!