Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füves cigitől lehet haluciná...

A füves cigitől lehet halucinálni?

Figyelt kérdés
Vagy csak lazulásra,mosolygásra jó??? :D:D
2010. nov. 8. 21:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

[link]

itt egy kép nektek h mi milyen káros.

h lehet-e halucinálni az sztem emberfüggő. volt olyan ismerősöm aki első alkalom után egy nullkettes cigitől 2órán át a földön nevetett és haluzott(nem flashelt hanem rendes vizuális halucinációi voltak). én pl sose haluztam tőle.

továbbá "Mindenki így kezdi, h úgysem fogok rászokni. Hülyeség. Ez az első lépcsőfok. Nagyon sok drogos ismerősöm van, ők is fűvel kezdték. " ez egy nagy hülyeség nagyon sok ismerősöm füvezik alkalmanként. és akikben megvan a hajlam a függőségre úgyis rászokik valamire csak azért kezdik a fűvel mert az az amihez bárki hozzájut és kb fél ország szívja.

és nemvéletlenül van tele minden szeméttel. pont mivel illegális és az emberek nagyobb hasznot akarnak nyerni rajta.

2010. nov. 14. 00:03
 22/30 anonim ***** válasza:

Ez az a grafikon, ami az angol doki írása alapján készült.

Eszerint a marihuánát meg az extasyt legalizálni kéne, a bagót meg a piát meg betiltani!

2010. nov. 14. 00:49
 23/30 anonim ***** válasza:

Kösz a képet, előadáson pont ezt mutatták.

Nem kéne legalizálni azokat, csak betiltani a másik kettőt.

Volt egy kislány aki az LSD-től kiugrott az ablakon, az ecstasy is olyasmi lehet.

2010. nov. 14. 19:16
 24/30 anonim ***** válasza:

"Volt egy kislány aki az LSD-től kiugrott az ablakon, az ecstasy is olyasmi lehet."

Cigitől és piától még senki sem ugrott ki az ablakon önmagában. Lehet, hogy a csajnak más baja is volt, azért hatott rá így az LSD? Jó, én sem támogatnám, hogy azt legalizálják.

2010. nov. 14. 20:10
 25/30 anonim ***** válasza:
az LSD meg az ecstasy nem is hasonló. Az LSD-től halucinációk vannak, az ecstasy pedig partydrog.
2010. nov. 16. 18:15
 26/30 anonim ***** válasza:

az ecstasyt azért sorolják szerintem így meg az lsdt mert arra nemigazán lehet rászokni mert ha pl 2egymás követő nap csinálod másnap alig érzel vmit. ecstasytól kizárt h valaki kiugrik az ablakon.

2vel előtti komment:

"Cigitől és piától még senki sem ugrott ki az ablakon önmagában." ismerek olyan embert aki részeg volt és úgy kellett visszarántanunk egy ablakból h ne ugorjon ki... de olyat aki lsdtől ki akart vna olyat nem:/ persze nem mondom h legalizálni kéne. minden emberre másképp hat. de a füvet nem ártana(=

2010. nov. 17. 16:53
 27/30 anonim ***** válasza:

én halucináltam töle.azt láttam jobb lábamon szar van XD

meg azt is a többiek nevetnek rajta pedg nem is XDD

2010. dec. 19. 23:20
 28/30 anonim válasza:

füves cigi naon jó haverokkal szoktunk néha néha.

kokain kipróbálandó de ***** drága.

és van egy ismerősöm aki keményen LSD-zett majd egy partyn ivott rá alkoholt és kiugrott a 4. emeletről.

túlélte mer valahogy beleakatt az erkélyekbe alatta és tompították az esést.

utána azt monta h arra emlékszik h üldözt egy dementor(harry potter filmekből) és ezér kellett kiugrania.

2011. febr. 11. 19:50
 29/30 anonim válasza:
és hol lehet ilyet kapni budapesten?
2011. febr. 19. 13:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Uccsó válaszoló: nyílván kell egy vki, aki müködik az iparban. nem a sarki abcben tolják. :D
2011. ápr. 4. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!