Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füves cigitől lehet haluciná...

A füves cigitől lehet halucinálni?

Figyelt kérdés
Vagy csak lazulásra,mosolygásra jó??? :D:D
2010. nov. 8. 21:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
ja és 3 kezdőadagnak elég egy fél, vagy még kevesebb.
2010. nov. 9. 16:00
 12/30 anonim ***** válasza:
29%

Hát gratulálok! Már ezt is muszáj kipróbálni? Nem véletlenül illegális, ugyanis KÁROS.

Kár, hogy a cigi nem illegális.

2010. nov. 9. 21:39
 13/30 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Egyesek szerint a hagyományos cigi károsabb, mint a füves.

Persze nem önmagában, hanem azért, mert füvesből heti 2-3 szál is elég lehet, míg a normál cigiből akár 200-at, vagy még többet is elszívhat egy ember.

2010. nov. 10. 13:28
 14/30 anonim ***** válasza:

Előző előtti vok.

Ez igaz, csakhogy ma voltunk előadáson, és mondták, hogy a magyar füves cigikben nem is lehet tudni mi van. Csináltak egy tesztet, és van amelyikbe piszok sok anyag volt, van amelyikben szinte semmi. (Az utóbbi vadkenderből készült, amit összekevernek sokan az indiai kenderrel)

Füves cigi 5. legkárosabb drog (gyógyszereket nem beleszámítva), és valóban, ott van előtte a pia meg a cigi.

Érdemes gondolkodni mit szívsz, és megéri-e.

2010. nov. 10. 21:04
 15/30 A kérdező kommentje:
Hááát az akiktől szerzem,nagyon megbízhatóak,ugyanis a legjobb haverjaim,és ők (sajnos) annyira rákattantak h szinte minden reggel szívják.Én tudom magamról hogy ilyenné nem válhatok,és szerintem ha 1 évben elmegy majd 5-6 szál az SEMMISÉG.Nekem ez a véleményem a dologról....
2010. nov. 11. 12:56
 16/30 anonim ***** válasza:
Az amit Flash-nek nevezünk az a halucináció gyenge formája.
2010. nov. 11. 20:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi, h úgysem fogok rászokni. Hülyeség. Ez az első lépcsőfok. Nagyon sok drogos ismerősöm van, ők is fűvel kezdték. Én is kipróbáltam, aztán annyira bejött h az egész nyarat végigszívtam. Utána mondták h hagyjam a füvet, hoznak vmi erősebbet. Szerencsére nemet mondtam és azóta nem is szívok.
2010. nov. 12. 23:12
 18/30 anonim ***** válasza:

igen, ha kezdő vagy, és nagy mennyiséget szívsz, akkor lehet.

de ez nem a szó szoros értelmébe vett hallucináció, ez csak flash, amit sokan összekevernek a haluval, ezért tévesen a füvet is a hallucinogének közé sorolják.

az úgynevezett pszeudohallucinációt mondják flashnek.

2010. nov. 13. 07:37
 19/30 anonim ***** válasza:

"Mindenki így kezdi, h úgysem fogok rászokni. Hülyeség. Ez az első lépcsőfok. Nagyon sok drogos ismerősöm van, ők is fűvel kezdték. "

Cigit is először csak titokban alkalmanként egy szálat szív el az ember a suli WC-jében, azután később meg akár napi 2 dobozzal is.

2010. nov. 13. 13:51
 20/30 anonim ***** válasza:

"Mindenki így kezdi, h úgysem fogok rászokni. Hülyeség. Ez az első lépcsőfok. Nagyon sok drogos ismerősöm van, ők is fűvel kezdték. "

a piás ismerőseim meg vízzel kezdték....

2010. nov. 13. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!