Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A tüdőrákot túl lehet élni?

A tüdőrákot túl lehet élni?

Figyelt kérdés
vagyis úgy értem hogy örökre elmúlik vagy ez lehetetlen?
2010. nov. 8. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Bear Grylls hamarosan erről is forgat egy túlélőműsort, túl fog élni egy áttételes tüdőrákot.
2010. nov. 8. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
túl lehet, de a statisztika szerint nagyon kicsi, már szinte elhanyagolható az esélye.
2010. nov. 8. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Meg lehet belőle gyógyulni, de csak akkor mondják gyógyultnak, ha már legalább 5 éve nem újult ki. Lakik itt az utcában egy pasi aki túlélte.
2010. nov. 8. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
hát ez attól függ, mikor veszik észre ha időben és nem terjedt el, akkor eltávolítják, és szinte teljesen eltűnik...de ez sokmindentől függ
2010. nov. 8. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Nagypapámat kb 4-5 éve műtötték tüdőrákkal,akkor utánna jól volt meg minden,aztán 1éve visszajött neki,áttétes lett és már nem bírta a szervezete szegénykémnek :(:(
2010. nov. 8. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
A túlélési arány függ a daganat szövettani jellemzőitől, nagyságától, pontos elhelyezkedésétől, és az esetleges áttétek jellegzetességeitől. Ezek pontos ismeretében lehet statisztikai adatokat megadni. A tüdődaganatok általánosságban vett kedvezőtlen kimeneteléhez nagyban hozzájárul, hogy sokszor késői stádiumban veszik észre őket. Ha "véletlenül" derült ki a dolog, jobb esélyekkel indul a beteg.
2010. nov. 8. 21:42
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
De azt se felejtsétek el, hogy a kezelés nagyon sokáig (hónapokig, fél évig, évig - nem tudom) tart, és nem kellemes dolog, és akkor még finoman fogalmaztam. Kérdező, ha még előtte vagy, akkor inkább kerüld el (mármint a tüdőrákot).
2010. nov. 9. 09:22
 8/12 anonim válasza:
100%

Hát ez nem olyan egyszerű.Függ attól hogy milyen típusú a tüdőrák.Kis sejtes vagy nagy sejtes.

Rákra való hajlam benned és bennem is benn van. Különböző rizikófaktorok esetén alakul ki.

De sajnos a tüdőrák a legnehezebben gyógyítható.

És viszonylag hamar ad metastazist./áttétet/

Én kórházban dolgozom sajnos rengeteg ilyen esettel találkozom.

2010. nov. 9. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Elsőnek nagylájk. xD
2010. nov. 9. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Túl lehet, Volt ofőm már volt tüdőrákos, és CIGIZIK még mindig. Ennyit okul belőle, ha nem lesz következménye. (Már bocsánat, és ezzel nem arra céloztam, hogy baja kellett volna legyen, hanem hogy milyen hülyék is az emberek.)

Amúgy meg nem egyszerűbb nem cigizni?

2010. nov. 9. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!