Meddig fogok így élni? Bővebben lent.
1 nap és 80 év közt bármeddig...ez nem az ezotéria rovat
viszont a tüdőd, csontrendszered tuti kaput, ha szar a genetikád, akkor a keringési rendszered is pár éven belül
ennyi idősen én is igy éltem,csak kávé helyett napi 3-4 enegiaital,és fél helyett 1 doboz cigi,és egyetemista voltam...
másfél évig birtam:)
aztán volt egy pont amikor a szervezetem majdnem feladta,aznap már 48 órája nem aludtam,bennem volt -67 enerigiaital,egyik cigiről gyújtottam a másikat,...és megittam 1 deci vodkát talán...onnan sekép se hang,elájultam,be az ágyamba...másnap ébredtem,volt annyi eszem még hogy felhivtam anyámat,hogy jöjjenek értem...vizsgaidőszak kellőd közepén hazamentem,kipihentem,normálisan kajáltam,leszoktam cigiről,piaszagtól mai napig rosszul vagyok,pedig több év eltelt,max nyáron hűsitőnek 1-1 koktél...
24/N
max 2 év amit igy kibir egy szervezet
20 éves koromban én is voltam ezzel, csak én szintetikus kábítószert is nyomtam, és tök jól elvoltam aztán 22 évesen jelentkeztek rajtam az idegkimerültség jele, aztán jött az első pánikroham ami halál félelemmel járt, és mindent egy napról a másikra abba hagytam!
Ha akarod neked is sikerülni fog! nem kell mindent egyszerre először csak egy valamit tegyél le, ha nem megy gondolj arra hogy még gyereket kellene szülnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!