20 éves lány vagyok, heti rendszerességgel fogyasztok alkoholt(tömény szesz), néha füvezek, napi fél doboz cigarettát szívok, két-három csésze kávét fogyasztok. Általában 5-6 órát alszom, ha nagyon ideges vagyok, erős nyugtatóval megy csak, emellett rendszertelenül, alig eszem; van, hogy hirtelen rádöbbenek, két napja ettem utoljára. Nem érdekel, mennyire egészségtelen, csak arra vagyok kíváncsi, kábé hány éves koromig húzhatom, ha így folytatom, illetve milyen következményei lehetnek? Köszönöm!
azért nem alszol mer párnózol is csak nem merted írni? mert azt hagyd abba.
én is sok kávét ittam, annyira érzékeny lettem rá hogy egy csészével se birok már (litert ittam, nemvicc gatya lettem tőle) meginni mindig rám hozza a parát. a pia az gond, nehéz abbahagyni, a fű az nemgond. legalább teszel magaddal valami jót is hehe.
(én ezen átmentem mára már csak a cigit nem tettem le, vagy is hogy nem hagytam abba semmit se de nincs rendszer és hónapok óta tiszta vagyok mindenből de azért nagyot bulizni még fogok:)
2011. márc. 26. 20:42
12/18 anonim válasza:
ja és hozzáteszem ha ráhagyod élhetsz 80 évig is de hogyha nem akkor max 60 jó indlattal. gondold így a kávé elvesz, a cigi elvesz, a pia elvesz éveket, a fű meg segít elkerülni az alzheimert és az aszmát de az életed nem hosszabbítja meg. így csak éveket vesztesz. de gondolj bele azzal hogy kimész az utcára és beleszagolsz ebbe a nagyszerű szennyezett, porral és méreggel teli levegőbe csak rontasz a helyzeteden és ez ellen még tenni se tudsz. ha sokáig akarsz élni a káros szenvedélyeknek menni kell.
2011. márc. 26. 20:46
13/18 anonim válasza:
hát.
nem olvastam végig a válaszokat.
én napi egy doboz cigit szívok. naponta legalább fél gramm füvet szívok. speedet kb. havi rendszerességgel.
alkoholt csak rivóval :) de azt tényleg ritkán
és minden áldott nap 2es xanaxal alszok el 15-20éve.
ja, meg kávé alap minden reggel meg délbe.
meg néha energiaital kb hetente 1-2
és mégis itt vagyok 50évesen. semmi bajom makk egészséges vagyok
2011. márc. 26. 22:40
14/18 anonim válasza:
Még jó, hogy fizetem nektek a TB-t. Legalább lesz aki kihasználja a részemet is, ha így folytatjátok. :)
Egészségetekre!
2011. márc. 27. 14:45
15/18 anonim válasza:
válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:40
párnózni 50 évesen? RESPECT
2011. márc. 27. 15:22
16/18 anonim válasza:
én s hasonló képpenm élek, de változtatni kell mert megmurdálunk, és egymás mellé temetnek minket:D
2011. márc. 27. 17:37
17/18 anonim válasza:
ha imádkozol az Istenhez akkor megsegít. Nekem eddig mindig segített ha bajban voltam, ha nem volt energiám az élethez... :)
2011. ápr. 13. 13:49
18/18 anonim válasza:
"párnózni 50 évesen? RESPECT"
Nem tudom, hogy mit értesz 'párnózás' alatt, de kössz. :D
és kicsit hazudtam, mert még csak 48 vagyok :D
Az amfetaminra katonaéveim alatt kaptam rá. A fű Bob Marley 1980as turnéján csúszott be először.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!