Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek is ehhez nagy...

Szerintetek is ehhez nagy tájékozatlanság kell már?

Figyelt kérdés
Apámmtók kértem 800 ft-ot és azt mondta cigire akarom költeni biztos, és mondtam hogy ennyibol nem is kerül ki egy doboz cigixd ( amugy nem cigire költeném a pénzt) apám nem cigizik, de azért ez nagyon durva hogy azt mondta nekem hogy azt hitte 800 ft be kerül egy doboz cigi xd, ehhez tényleg nem kell nagy okosság hogy tudd hogy 2000 fölött van az ára. Én cigizek is amúgy. De 800 ft egy doboz cigi ez jó vicc xd.

jan. 28. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól elvagy. Ha nem dohányzik, honnan tudná?! Pár éve még 1000 ft körül volt egy doboz te kis tájékozatlan
jan. 28. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ő nem dohányzik, akkor honnan tudná a dohány árát?

(Ha valaki nem tart fent kocsit, honnan tudná, hogy mennyi a benzin, a biztosítás, az adó?)

jan. 28. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, hogy mennyibe kerül egy gyerekcipő? Vagy a dm-ben egy csomag pelenka? Nem?

Hahha, pedig ehhez tényleg nem kell nagy okosság, ez jó vicc xd, xd, xd, xd.

jan. 28. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

fuu ez nagyon durva sztori ikszdé ikszdé

nem tudta? azta!! ikszdé ikszdé

jan. 28. 11:48
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
Én is csak onnan tudom a cigi árát, hogy kíváncsi voltam, mennyit spórolnék, ha most szoknék le. Amikor letettem, 9.60-at takarítottam meg dobozonként. Ennek 33 éve.
jan. 29. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:

AZért van ilyen hülye gondolatod mert a cigi érszűkületet okoz és csökken a vérkeringés mindenhol főleg az agyadban.

Ha nem bagóznál akkor rájöttél volna hogy apád miért nem tudja ezt.

jan. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!