Ha megtudnatok hogy bele szívott a baratotok a füves cigire és nem mondta el és hazudott is rola mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kerdezgetttem is tőle hogy szívott e már és a szemembe hazudta hogy nem és volt egy sztorija is és azt mesélte és abból is kihagyta azt a részt és nekem elég fura volt és ekkor jottem rá hogy valamiben hazudik és utana mondta el és azt mondta hogy azért nem mondta el mert tudta hogy ki fogok akadni rajta és inkább nem mondta
Mit tennétek?
tegnapelőtt 15:47
3/5 anonim válasza:
Hát mi lassan 5 éve vagyunk együtt. Tegnap este beszélgettünk mindenféléről és feljött az ilyen téma is. Akkor elmondta, hogy mikor még csak pár hónapja voltunk együtt, szívott füves cigit. Nem csináltam ügyet belőle. Inkább ez, mint a kemény drogok.
4/5 anonim válasza:
Az, hogy nem ismered a vesszőt, sokkal bosszantóbb.
5/5 Senior Séf válasza:
Milyen barát? Barátod, vagy a pasid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!