Magyarországon a felnőtt lakosság hány százaléka füvezik?
Figyelt kérdés
Legyen a korhatár 15-65 éves korig, az ország 65%-a. Hány százaléka füvezhet mondjuk legalább havi egy alkalommal?tegnapelőtt 13:17
A kérdező szavazást indított:
<5%
5-10%
10-20%
20-30%
30-40%
40-50%
>50%
12 szavazat
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem épp ellenkezőleg. Régebben azt gondoltam, hogy ez ritka dolog, de ahogy egyre több idegennel ismerkedek, veszem észre, hogy egész sokan.
tegnapelőtt 13:47
4/10 anonim válasza:
Ha drogos körökben ismerkedsz, akkor nem csoda.
5/10 A kérdező kommentje:
Egyetem, 'nagyon drogos környezet'. Nem BTK..
Paraszt
tegnapelőtt 13:57
6/10 anonim válasza:
Értem. Aki nem drogozik, mint te, meg a barátaid, az paraszt.
Hú! Neked máris megártott. Jobb, ha abbahagyod, mert az egyetemről kikerülve többnyire ilyen parasztok közé kerülsz. Vagy valamelyik lepusztult drogos tanyára.
7/10 anonim válasza:
Nem azért vagy paraszt, mert nem drogozol. Hanem azért, mert lenézel mindenkit, aki olyan szerhez nyúl, amit tilt a hatalom. Mondjuk szerintem nem vagy paraszt, mert a parasztok legalább képesek a kritikus gondolkodásra.
Inkább egy birka vagy.
8/10 anonim válasza:
7# Nemcsak a hatalom, a józan ész is tiltaná. Különben nem nézem le, őszintén sajnálom őket. Ha neked ettől birka vagyok, hát az a te szegénységi bizonyítványod.
9/10 anonim válasza:
Én téged sajnállak. Ennyire elvakultnak lenni rossz lehet.
10/10 anonim válasza:
Jó, lehet, hogy kicsit nyersen fogalmaztam, 6-os, be kell vallanom, nem jó kedvemben találtál. Ezúton szeretnék neked békejobbot nyújtani. Ugyanakkor szerintem egy hamis kép él a fejedben azokról az embertársaidról, akik bizonyos szereket fogyasztanak. Ha szeretnéd jobban megismerni, ahogy én látom a témát, írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!