Csak idősebb emberekről hallottam , hogy nem interneteznek. De náluk is egyre nagyobb a felhasználók száma. 77 éves nagynéném is nemrég netezik (aki a szomszédba lakik), Az én routeretemről kapja a wifit.
aug. 1. 22:25
4/9 anonim válasza:
1990-ben behozta az akkori kormány, hogy mindenki, aki közalkalmazotti állásra vár a munkanélküli központnál, kötelező megtanulni a számítógépet. Aztán mindenkinek kötelező lett. 20 ember, szedett-vedett bécsi monitorok, Bill Gates környezetéből jött tanár... ma is megélek abból az elméletből, amit ott kaptam. És folyamatosan dolgoztam, aztán amikor eljöttem, vettem egy gépet, ez a laptop a ötödik azóta. Ezért van egyre több nyugdijas, aki 70-es felül ért a számítógéphez.
aug. 1. 23:11
5/9 anonim válasza:
"Úgy hallottam, hogy világviszonylatban is utolsók közt vagyunk, olyan keveen használják az internetet"
Ne felejtsd el, hogy visszajöttél az időgéppel, már nem 1998 van, hanem 2024
aug. 2. 11:22
6/9 anonim válasza:
Mekkora egy troll kérdés :))
Magyarországon az internetfelhasználók aránya 76,5%, ezzel olyan országokat előz meg, mint pl Ciprus, Görögország, Malajzia, Azerbajdszán, vagy Horvátország.
És nem mindenki laptopon vagy asztali gépen kapcsolódik a netre, hanem rengeteg mobiltelefonon, tableten keresztül is. Van, akinek több is van.
aug. 2. 22:14
8/9 anonim válasza:
"Úgy hallottam"
És hol hallottad?
Csak mert én már hallottam azt is, hogy a Föld lapos, meg azt is, hogy Ausztrália meg Kanada nem létezik (ezt konkrétan informatikai tanfolyam résztvevőitől hallottam...), de attól, hogy valamit hallok, az még nem lesz igaz.
Egyébként tapasztalatom alapján nem, hogy a 10 százalékot túllépné, de a 15-50 éves korosztályban egyenesen az a ritka, ha valaki semmilyen módon nem használ internetet.
Az persze más kérdés, hogy ki milyen mértékben, mire, és mennyire kompetensen használja.
aug. 4. 12:14
9/9 anonim válasza:
Ja, ha az a kérdés, hogy mennyien tudják kompetensen használni a netet, az lehet, hogy csak 10%
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!